Venn schrapt handtekening kredietvoorstel

Geplaatst op 09-03-2020

Venn Hypotheken zet de volgende stap om het hypotheekproces sneller en makkelijker te maken. Vanaf vandaag behoren onnodige handelingen zoals het ondertekenen, inscannen en uploaden van het indicatief kredietvoorstel tot het verleden. Klanten ondertekenen voortaan alleen nog het bindend kredietaanbod.

“Het zetten van een handtekening klinkt simpel, maar er zit vaak veel werk in. De hypotheekadviseur moet zijn klant opvolgen en klanten moeten de beschikking hebben over een printer en scanner. Of de klant moet tijd maken om op kantoor langs te komen. Eigenlijk heel onlogisch als je bedenkt dat wij alleen een handtekening nodig hebben voor het bindend kredietaanbod. Door deze vereenvoudiging van het proces, besparen adviseurs en hun klanten veel tijd en gedoe”, legt directeur Peter Arrazola uit.

Gewoon eenvoudig
Venn Hypotheken introduceerde eerder al de gepersonaliseerde video voor hun klanten. In twee minuten zijn zij op de hoogte van de opbouw van de eigen hypotheek, de rente en de mogelijkheden van rentekorting. Door de handtekening van het kredietvoorstel te schrappen, zet Venn Hypotheken de volgende stap om het hypotheekproces zo eenvoudig en snel mogelijk te maken.

Krijg een indicatie van jouw maximale leenbedrag met onze bereken tool

Bereken leenbedrag

Neem de volgende stap: maak een afspraak bij een onafhankelijke adviseur bij jouw in de buurt

terug