Disclaimer video


Via gepersonaliseerde video’s wordt informatie verstrekt over de producten en diensten van Venn Hypotheken. Als je gebruik maakt van deze gepersonaliseerde video’s en kennis neemt van de inhoud ervan, dan gelden daarvoor de volgende voorwaarden.

Video

Met onze gepersonaliseerde video’s zorgen wij voor begrijpelijke en betrouwbare informatie over jouw hypotheek afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De inhoud van de video is samengesteld op basis van de door jou of jouw hypotheekadviseur aangeleverde informatie. De video is 30 dagen beschikbaar. Ook jouw adviseur ontvangt deze video zodat je met vragen terecht kan bij je adviseur.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze video grote zorgvuldigheid is betracht kan er altijd sprake zijn van onjuistheden en/of onvolledigheden en bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is of de video niet beschikbaar is.

Mocht hiervan sprake zijn dan horen wij dit uiteraard graag. Aan de inhoud van de video kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraak worden gemaakt.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.