Hypotheek voor ondernemers

Vaak lenen ondernemers meer bij Venn Hypotheken dan bij andere geldverstrekkers. Dat is nog niet alles, want als ondernemer profiteer je ook van nog veel meer voordelen.

Wij zijn ondernemers, net als jij. Wij koesteren ondernemerschap en zetten ons hier maximaal voor in. Op de Venn-manier. Dat betekent: zonder gedoe. Zodat jij meer tijd overhoudt voor je eigen business. Zo houden we het kopen van een huis leuk.

Gewogen gemiddelde

Zzp’ers en ondernemers kunnen bij Venn Hypotheken vaak meer lenen, doordat wij uitgaan van het ‘gewogen gemiddelde’. Dit betekent dat het laatste volledige boekjaar drie keer meetelt, het jaar daarvoor twee keer en het boekjaar van drie jaar geleden één keer. Ervan uitgaande dat jij als ondernemer jaarlijks groeit, wordt het gemiddelde inkomen hoger en daarmee ook het bedrag dat je kan lenen.

Geen verschil

Ondernemers profiteren bij Venn Hypotheken ook van dezelfde rente als mensen in loondienst. Dit geldt ook voor het maximale leenbedrag. Of je nu zzp’er bent, freelancer, mkb’er of in loondienst werkt; bij Venn Hypotheken maken we geen verschil.

Bij veel andere geldverstrekkers betaal je als ondernemer risico-opslag, omdat je in een hoger risicoprofiel valt. Hierdoor valt de rente hoger uit. ‘Onzin’ vinden wij bij Venn, wij belonen ondernemerschap juist in plaats van ‘straffen’. Daarom financier je als ondernemers bij ons ook gewoon de volledige woningwaarde (100%).

Zakelijke kredieten en meer

Bij het bepalen van de maximale maandlasten houden we eventueel zakelijk krediet buiten beschouwing. Dit leenbedrag is immers al verrekend met de jaarcijfers. Daarnaast kun je als ondernemer een overwinst in je onderneming meenemen en een dividenduitkering. Hiermee wordt je toetsingsinkomen hoger waardoor je vaak meer leent.

Nog meer voordelen

Zoals eerder gesteld maken wij bij Venn Hypotheken geen onderscheid tussen werknemers in loondienst en ondernemers. Daarom profiteer je ook als ondernemer van alle algemene voordelen van een Venn Hypotheek, waaronder automatische rentedaling en een scherpe rente.

Kortom, als ondernemer ben je voor je hypotheek bij ons aan het juiste adres. Met Venn Hypotheken bespaar je moeite, tijd en geld. Meer weten over onze hypotheek voor ondernemers? Neem contact op met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Anderen bekeken ook

Een overbruggingskrediet: hoe werkt dat eigenlijk?

Wanneer je gaat verhuizen naar een andere koopwoning heb je vaak de overwaarde nodig van je huidige woning. Dat is een spannende tijd waarin je de nodige financiële beslissingen moet nemen. Een overbruggingskrediet kan dan uitkomst bieden. Wij vertellen je er alles over.

Huis verduurzamen? 5 tips voor een energiezuinige woning

Of je het nu doet voor het milieu, betere verkoopkansen van je woning of een lagere energierekening: het verduurzamen van je woning is hot. Maar hoe verduurzaam je je huis binnen de financiële mogelijkheden die jij hebt? Wij helpen je op weg met 5 tips.

Woningwaarde verhogen? Deze 3 verbouwingen leveren het meeste op

Nu verhuizen in deze oververhitte huizenmarkt niet voor iedereen is weggelegd, kiezen steeds meer mensen voor een verbouwing. En mocht je in de toekomst toch willen verhuizen, dan is het slim om voor die verbouwing te gaan die niet alleen je wooncomfort vergroot, maar ook de woningwaarde verhoogt. Maar wat verhoogt de waarde van je huis nu het meest?

Hypotheek voor ondernemers

Vaak lenen ondernemers meer bij Venn Hypotheken dan bij andere geldverstrekkers. Dat is nog niet alles, want als ondernemer profiteer je ook van nog veel meer voordelen.

Zo betaal je jouw verbouwing

Een verbouwing is vaak een hele uitdaging en gaat gepaard met het maken van vele keuzes. Welke keuzes je ook maakt, in de meeste gevallen lopen de kosten flink op. Hoe financier je dan toch die verbouwing? Wij hebben het antwoord: met je hypotheek. En met een beetje geluk betaal jij elke maand ook nog eens veel minder!

Voordelig aflossen bij Venn Hypotheken

Waar de meeste geldverstrekkers uitgaan van 10% boetevrij aflossen, kun je bij Venn Hypotheken meer boetevrij aflossen per kalenderjaar. Een ander groot voordeel is dat wij uitgaan van de oorspronkelijke hoofdsom in plaats van een leningdeel.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.