Aflossen

Extra aflossen op uw hypotheek kan interessant zijn. Uw maandlasten dalen hierdoor tenslotte. Er zijn echter ook een aantal zaken die aflossen nadelig maken. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheekrenteaftrek en de bijleenregeling. Of aflossen in uw situatie verstandig is en welk bedrag u kunt aflossen, kunt u het beste bespreken met een onafhankelijke hypotheekadviseur.

U kunt maximaal 15% extra aflossen per kalenderjaar. Hierbij wordt uitgegaan van de oorspronkelijke hoofdsom van uw lening. Aflossen kan op elke gewenst moment via MijnHypotheekOnline. U kunt de gewenste extra aflossing eenvoudig betalen via iDEAL.

Wilt u meer aflossen dan 15%? Dan kan ook, maar dan vragen wij wel een vergoeding voor het renteverlies. Binnenkort kunt u eenvoudig via MijnHypotheekOnline uitrekenen welke vergoeding in rekening wordt gebracht. U kunt ook altijd een proforma aflosnota aanvragen via info@stater.nl.

Wilt u uw hypotheek volledig aflossen? Geef dit minimaal een maand van tevoren aan ons door, dan zorgen wij dat alles op tijd is geregeld. Neem contact met ons op.

Vind een adviseur bij jouw in de buurt

Een Venn hypotheek kun je krijgen bij een zorgvuldig geselecteerde groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij helpen je van aanvraag tot passeren van de hypotheek.

Vul hieronder je postcode in en vind een adviseur bij jouw in de buurt.

Geen juiste postcode ingevuld, vul je postcode als volgt in: 1234AA
terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.