Aflossen

Extra aflossen op je hypotheek kan interessant zijn. Jouw maandlasten dalen hierdoor tenslotte. Er zijn echter ook een aantal zaken die aflossen nadelig maken. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheekrenteaftrek en de bijleenregeling. Of aflossen in jouw situatie verstandig is en welk bedrag je kunt aflossen, kun je het beste bespreken met een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Je kunt maximaal 15% extra aflossen per kalenderjaar. Hierbij wordt uitgegaan van de oorspronkelijke hoofdsom van uw lening. Aflossen kan op elke gewenst moment via MijnHypotheekOnline. Je kunt de gewenste extra aflossing eenvoudig betalen via iDEAL.

Wil je meer aflossen dan 15%? Dat kan ook, maar dan vragen wij wel een vergoeding voor het renteverlies. Via MijnHypotheekOnline kan je direct zien welke vergoeding in rekening wordt gebracht. Je kunt ook altijd een proforma aflosnota aanvragen via info@stater.nl.

Wil je jouw hypotheek volledig aflossen? Geef dit minimaal een maand van tevoren aan ons door, dan zorgen wij dat alles op tijd is geregeld. Neem contact met ons op.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.