Verhogen

Wil je je woning verbouwen of investeren in milieubesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan kunt je jouw bestaande hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten.

Bestaande hypotheek verhogen

Het is mogelijk om bij het afsluiten van je hypotheek te kiezen voor een hogere inschrijving bij de notaris. Als je later besluit uw hypotheek te verhogen, dan hoef je niet opnieuw naar de notaris om dit vast te leggen en bespaart je dus notariskosten. Op het moment dat je extra geld leent, kijken wij opnieuw naar jouw financiële situatie en checken wij of het verantwoord is om dit extra geld te lenen. Je dient daarom wel opnieuw afsluitkosten te betalen en eventuele taxatiekosten als het huis opnieuw moet worden getaxeerd.

Tweede hypotheek afsluiten

Je kunt ook kiezen voor een tweede hypotheek als je al een hypotheek bij Venn Hypotheken hebt. Bij het afsluiten van een tweede hypotheek kijken wij opnieuw naar je financiële situatie en checken wij of het verantwoord is om extra geld te lenen.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak bij een hypotheekadviseur.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.