Verhogen

Wilt u uw woning verbouwen of investeren in milieubesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan kunt u uw bestaande hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten.

Bestaande hypotheek verhogen
Het is mogelijk om bij het afsluiten van uw hypotheek te kiezen voor een hogere inschrijving bij de notaris. Als u later besluit uw hypotheek te verhogen, dan hoeft u niet opnieuw naar de notaris om dit vast te leggen en bespaart u dus notariskosten. Op het moment dat u extra geld leent, kijken wij opnieuw naar uw financiële situatie en checken wij of het verantwoord is om dit extra geld te lenen. U moet daarom wel opnieuw afsluitkosten betalen en eventuele taxatiekosten als het huis opnieuw moet worden getaxeerd.

Tweede hypotheek afsluiten
U kunt ook kiezen voor een tweede hypotheek als u al een hypotheek bij Venn Hypotheken heeft. Bij het afsluiten van een tweede hypotheek kijken wij opnieuw naar uw financiële situatie en checken wij of het verantwoord is om extra geld te lenen.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak bij een hypotheekadviseur.

Vind een adviseur bij jouw in de buurt

Een Venn hypotheek kun je krijgen bij een zorgvuldig geselecteerde groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij helpen je van aanvraag tot passeren van de hypotheek.

Vul hieronder je postcode in en vind een adviseur bij jouw in de buurt.

Geen juiste postcode ingevuld, vul je postcode als volgt in: 1234AA
terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.