Verhuisregeling

Een Venn Hypotheek is niet alleen scherp geprijsd, hij is ook nog eens flexibel. U kunt namelijk uw hypotheek meeverhuizen naar een nieuwe woning. Dit kan interessant zijn als de hypotheekrente lager is dan de rente op het moment dat u gaat verhuizen en de rentevastperiode nog niet is afgelopen.

Een verhuisregeling houdt in dat de rentecondities van een bestaande Venn Hypotheek meegenomen kunnen worden naar een nieuwe Venn Hypotheek. U moet dan wel binnen 6 maanden na volledige aflossing van de hypotheek op uw oude woning een kredietaanbod hebben getekend voor de nieuwe woning.

Gaat u scheiden? De verhuisregeling kan niet worden gesplitst. Dat houdt in dat als er sprake is van een echtscheiding slechts 1 persoon de verhuisregeling kan meenemen. Ook een doorgeefregeling is niet mogelijk.

Of het meeverhuizen van de hypotheek in uw situatie verstandig is, kunt u laten uitzoeken door een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Een Venn hypotheek kunt u krijgen bij een zorgvuldig geselecteerde groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij helpen u van aanvraag tot passeren van de hypotheek.

Vul hieronder uw postcode in en vind een adviseur bij u in de buurt.

Geen juiste postcode ingevuld, vul je postcode als volgt in: 1234AA
terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul uw e-mail adres in. Dit veld is verplicht.

Vul uw telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Vul eventuele aanvullende informatie in. Dit veld is optioneel.

Uw e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.