Verhuisregeling

Een Venn Hypotheek is niet alleen scherp geprijsd, hij is ook nog eens flexibel. U kunt namelijk uw hypotheek meeverhuizen naar een nieuwe woning. Dit kan interessant zijn als de hypotheekrente lager is dan de rente op het moment dat u gaat verhuizen en de rentevastperiode nog niet is afgelopen.

Een verhuisregeling houdt in dat de rentecondities van een bestaande Venn Hypotheek meegenomen kunnen worden naar een nieuwe Venn Hypotheek. U moet dan wel binnen 6 maanden na volledige aflossing van de hypotheek op uw oude woning een kredietaanbod hebben getekend voor de nieuwe woning.

Gaat u scheiden? De verhuisregeling kan niet worden gesplitst. Dat houdt in dat als er sprake is van een echtscheiding slechts 1 persoon de verhuisregeling kan meenemen. Ook een doorgeefregeling is niet mogelijk.

Of het meeverhuizen van de hypotheek in uw situatie verstandig is, kunt u laten uitzoeken door een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Vind een adviseur bij jouw in de buurt

Een Venn hypotheek kun je krijgen bij een zorgvuldig geselecteerde groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij helpen je van aanvraag tot passeren van de hypotheek.

Vul hieronder je postcode in en vind een adviseur bij jouw in de buurt.

Geen juiste postcode ingevuld, vul je postcode als volgt in: 1234AA
terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.