Verhuisregeling

Een Venn Hypotheek is niet alleen scherp geprijsd maar ook nog eens flexibel. Je kunt namelijk je hypotheek meeverhuizen naar een nieuwe woning. Dit kan interessant zijn als de hypotheekrente lager is dan de rente op het moment dat je gaat verhuizen en de rentevastperiode nog niet is afgelopen.

Een verhuisregeling houdt in dat de rentecondities van een bestaande Venn Hypotheek meegenomen kunnen worden naar een nieuwe Venn Hypotheek. Je dient dan wel binnen 6 maanden na volledige aflossing van de hypotheek op jouw oude woning een kredietaanbod hebben getekend voor de nieuwe woning.

Ga je scheiden? De verhuisregeling kan niet worden gesplitst. Dat houdt in dat als er sprake is van een echtscheiding slechts één persoon de verhuisregeling kan meenemen. Ook een doorgeefregeling is niet mogelijk.

Of het meeverhuizen van de hypotheek in jouw situatie verstandig is, kun je laten uitzoeken door een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.