Verhuisregeling

Een Venn Hypotheek is niet alleen scherp geprijsd maar ook nog eens flexibel. Je kunt namelijk je hypotheek meeverhuizen naar een nieuwe woning. Dit kan interessant zijn als de hypotheekrente lager is dan de rente op het moment dat je gaat verhuizen en de rentevastperiode nog niet is afgelopen.

Een verhuisregeling houdt in dat de rentecondities van een bestaande Venn Hypotheek meegenomen kunnen worden naar een nieuwe Venn Hypotheek. Je dient dan wel binnen 6 maanden na volledige aflossing van de hypotheek op jouw oude woning een kredietaanbod hebben getekend voor de nieuwe woning.

Ga je scheiden? De verhuisregeling kan niet worden gesplitst. Dat houdt in dat als er sprake is van een echtscheiding slechts één persoon de verhuisregeling kan meenemen. Ook een doorgeefregeling is niet mogelijk.

Of het meeverhuizen van de hypotheek in jouw situatie verstandig is, kun je laten uitzoeken door een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Vind een adviseur bij jou in de buurt

Een Venn hypotheek kun je krijgen bij een zorgvuldig geselecteerde groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij helpen je van aanvraag tot passeren van de hypotheek.

Vul hieronder je postcode in en vind een adviseur bij jou in de buurt.

Geen juiste postcode ingevuld, vul je postcode als volgt in: 1234AA
terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.