Online inzicht in jouw hypotheek

Je kunt eenvoudig inzicht krijgen in je hypotheek via MijnHypotheekOnline. MijnHypotheekOnline is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Als je inlogt met je persoonlijke toegangscode kan je jouw hypotheek eenvoudig online beheren:

  • Wijzigingen doorgeven;
  • Bouwdeclaraties indienen en je bouwdepot beheren. Je ziet onder andere het saldo, de rentevergoeding en de bij- en afschrijvingen;
  • Eenvoudig extra aflossen via iDEAL;
  • De jaaropgave downloaden.

Vragen over MijnHypotheekOnline

Nadat je hypotheek in beheer is genomen, ontvang je per post een brief met daarin een toegangscode en uitleg hoe je je kunt aanmelden.

Je vraagt gemakkelijk hier een nieuw wachtwoord aan. Vervolgens ontvang je op je e-mailadres een nieuwe link voor het instellen van het wachtwoord voor MijnHypotheekOnline.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Bekijk eens alle veelgestelde vragen over MijnHypotheekOnline of neem contact met ons op.

Vind het antwoord op jouw hypotheekvragen

Wij helpen je graag antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over je hypotheek en alles rondom wonen. Op ons Hypotheek Kennisplein vind je informatie in gewone-mensen-taal en praktische tips.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.