Einde rentevastperiode

Loopt de rentevastperiode van jouw huidige hypotheek bijna af? Dan stuurt Venn Hypotheken je ten minste drie maanden voor het einde van de rentevastperiode, een renteherzieningsvoorstel.

Dit is een voorstel voor een nieuwe rentevastperiode en gaat uit van het op dat moment geldende tarief voor soortgelijke leningen bij Venn Hypotheken. Dit tarief geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten. In het voorstel staat de nieuwe rente voor dezelfde rentevastperiode als die je had (of die daar het dichtst bijkomt), maar er staan ook rentes bij voor andere rentevastperiodes. Je kunt binnenkort eenvoudig via MijnHypotheekOnline een nieuwe rentevastperiode kiezen.

Het is verstandig om samen met een hypotheekadviseur te kijken of de door jou gekozen hypotheekvorm en rentevastperiode nog bij jouw huidige situatie past.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.