Hypotheek verhogen

Wil je je woning verbouwen of investeren in milieubesparende maatregelen zoals zonnepanelen? Dan kan je jouw bestaande hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten.

Bestaande hypotheek verhogen

Is jouw lening lager dan de waarde van je woning, dan is er sprake van 'overwaarde'. Je kunt er voor kiezen deze overwaarde opnieuw te lenen.

Tip: Het is mogelijk om bij het afsluiten van je hypotheek te kiezen voor een hogere inschrijving bij de notaris. Als je later besluit je hypotheek te verhogen, dan hoef je mogelijk niet opnieuw naar de notaris om dit vast te leggen en bespaar je dus notariskosten.

Tweede hypotheek afsluiten

Heb je geen of onvoldoende overwaarde? Dan kan je kiezen voor een tweede hypotheek. Je kunt een tweede hypotheek alleen afsluiten als je al een hypotheek bij Venn Hypotheken hebt.

Kosten

Welke optie je ook kiest, op het moment dat je extra geld leent, kijken wij opnieuw naar je financiële situatie en checken wij of het verantwoord is om dit extra geld te lenen. Hou er rekening mee dat je opnieuw afsluitkosten moet betalen.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak bij een hypotheekadviseur.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.