Pascale haalt slaapzakken op

Pascale haalt slaapzakken op
Geplaatst op 09-09-2021

De medewerkers van Venn gaan de komende tijd een aantal acties opzetten om Sheltersuit te ondersteunen. Met onze eerste actie gaan wij bijvoorbeeld slaapzakken inzamelen. De voering van de Sheltersuits bestaat grotendeels uit slaapzakken en dekbedden.

Pascale Prins, manager distributie bij Venn Hypotheken: “Het is mijn werk om de adviseur optimaal te bedienen. Hiervoor rijd ik het hele land door. Hoe tof is het als ik dan meteen slaapzakken kan inzamelen voor Sheltersuit? Voor alle adviseurs die ons helpen, zorg ik natuurlijk persoonlijk voor een attentie. We dagen al onze partners uit om de slaapzakken te verzamelen en het formulier in te vullen op de actiepagina. Hoe meer slaapzakken we samen ophalen, hoe warmer ook jij (en je team) er de komende periode bijzitten!"

Moumin Albibi, logistiek medewerker in het atelier van Sheltersuit: “Hoe meer slaapzakken we kunnen verzamelen, hoe meer pakken we kunnen produceren om uiteindelijk warmte te kunnen geven aan daklozen. We hebben drie slaapzakken nodig om één pak te maken.”