Pascale haalt slaapzakken op

Geplaatst op 09-09-2021

De medewerkers van Venn gaan de komende tijd een aantal acties opzetten om Sheltersuit te ondersteunen. Met onze eerste actie gaan wij bijvoorbeeld slaapzakken inzamelen.


Pascale Prins, Venn Hypotheken: “Het is mijn werk om de adviseur optimaal te bedienen. Hiervoor rijd ik het hele land door. Hoe tof is het als ik dan meteen slaapzakken kan inzamelen voor Sheltersuit? Voor alle adviseurs die ons helpen, zorg ik persoonlijk voor een attentie natuurlijk. We dagen al onze partners uit om de slaapzakken te verzamelen en het formulier in te vullen op de actie pagina. Hoe meer slaapzakken we samen ophalen, hoe warmer ook jij (en je team) er de komende periode bijzitten!


De voering van de Sheltersuits bestaat grotendeels uit slaapzakken en dekbedden.


Moumin Albibi, logistiek medewerker in het atelier van Sheltersuit: “Hoe meer slaapzakken we kunnen verzamelen, hoe meer pakken we kunnen produceren om uiteindelijk warmte te kunnen geven aan daklozen. We hebben drie slaapzakken nodig om één pak te maken.”

“Het is mijn werk om de adviseur optimaal te bedienen. Hiervoor rijd ik het hele land door. Hoe tof is het als ik dan meteen slaapzakken kan inzamelen voor Sheltersuit? Voor alle adviseurs die ons helpen, zorg ik persoonlijk voor een attentie natuurlijk. Meer hierover volgt op korte termijn!”, aldus Pascale.