Vanaf nu: standaard verhoogde inschrijving

Geplaatst op 20-06-2022

Venn Hypotheken helpt haar klanten graag met het verduurzamen van hun woning. Kosten voor verduurzaming kunnen daarom worden gefinancierd met de hypotheek. Wij snappen dat het afsluiten van een hypotheek een behoorlijk intensief traject kan zijn. Net als het verduurzamen van een woning.

Sommige klanten starten daarom niet beide trajecten tegelijk en besluiten om eerst een hypotheek af te sluiten om de woning te financieren en later de mogelijkheden voor verduurzaming te bekijken.

Om de aanpassing van de hypotheek op een later tijdstip zo eenvoudig mogelijk te maken, verhogen we vanaf vandaag standaard de inschrijving bij de notaris met € 9.000,-. Zo kunnen onze klanten in de toekomst gemakkelijk hun hypotheek verhogen om energiebesparende voorzieningen te financieren. Een bezoek aan de notaris is dan niet meer nodig. 

De standaard verhoogde inschrijving is stap één in een groter traject om het verduurzamen van woningen verder te vereenvoudigen.  Venn Hypotheken lanceert binnenkort een speciaal Gemakkelijk Groen leningdeel waarmee verduurzamen nog makkelijker wordt. Houd updates in de gaten!