Financieel manager

Wij zoeken een gedreven teamplayer die graag het initiatief neemt!

 

Wat ga je doen?

Als Financieel manager ben je (mede)verantwoordelijk voor de financiële administratie, budgetering, treasury en rapportage aan onze investeerders. Je verzorgt de boekhouding en doet controle op uitgaande en inkomende geldstromen. Tevens verzorg je de diverse fiscale aangiftes (BTW, Vennootschapsbelasting en Loonheffing). En voor het opstellen en bewaken van de jaar- en kwartaalbudgetten en de liquiditeitsplanning draai jij je hand niet om.

Naast de formele financiële rapportage stel je ook diverse management rapportages over budgetten, liquiditeit, binnenkomende facturen enzovoort op. Dit kunnen ad hoc rapportages zijn of rapportages op dag-, week-, maand-, kwartaal of jaarbasis.

Naarmate je meer ingewerkt bent, werk je ook mee aan verschillende projecten binnen ons snel groeiend bedrijf. Je wordt opgeleid om ook back-office werkzaamheden van je collega’s over te nemen en vice versa. Je werkzaamheden zijn gevarieerd, de lijntjes zijn kort en de ruimte voor eigen inbreng is groot.

 

Je profiel

  • Je behaalde een bachelor of master in accountancy/fiscaliteit en je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring.
  • Je communiceert professioneel in het Nederlands en kan je verstaanbaar maken in het Engels.
  • Je hebt kennis van Excel.
  • Je bent flexibel, leergierig en gedreven om de juiste oplossing te zoeken.
  • Je hebt oog voor detail en je gaat altijd nauwkeurig te werk.
  • Je bent een echte teamplayer met een hands-on mentaliteit en helpt je collega’s graag verder.
  • Je kijkt kritisch naar bestaande processen en neemt initiatief om deze aan te passen.

 

Wat bieden wij?

Venn Hypotheken is snel groeiende organisatie. Er heerst een ‘we (can) do it all’ mentaliteit ?. Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Enerzijds in waardering (in salarispakket), maar bijvoorbeeld ook doordat je flexibel kan werken of een opleiding kan volgen. De functie van Financieel manager is veelzijdig en biedt veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden binnen een ambitieuze werkomgeving die zich kenmerkt door korte lijntjes en hoge betrokkenheid.

 

Interesse?

Voel je je aangesproken door deze vacature? Super leuk! We hebben jou graag in ons team! Stuur ons je motivatie en CV en dan nemen we snel contact met je op! Uiteraard kan je ook gerust bellen of een mailtje sturen als je nog vragen hebt!

Contactpersoon:
Marc de Moor
076-3033900
info@vennhypotheken.nl

 

Op berichten van werving- en selectiebureaus alsook headhunters wordt niet gereageerd.

Over ons

Venn Hypotheken is een jonge, dynamische en snel groeiende geldverstrekker op de Nederlandse hypotheekmarkt en sinds kort onderdeel van NN IP. Wij helpen consumenten hun woondromen te realiseren door het verstrekken van hypotheken. Ons motto: begrijpelijke en betaalbare hypotheken, zonder gedoe en onzekerheid. Wij bieden degelijke én eigentijdse hypotheken aan met een scherpe rente. Duizenden Nederlanders hebben reeds een Venn Hypotheek en wij zijn hard op weg om nog veel groter te worden. Venn Hypotheken is gevestigd in Breda.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.