-deze vacature is momenteel ingevuld-

Online marketeer

Ben jij een commerciële creatieveling die de online wereld op zijn/haar duimpje kent, met hart voor content en een vlotte pen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van ons online en social media beleid. Je schrijft en ontwerpt prikkelende relevante content, ontwikkelt online campagnes en beheert de website en de social media kanalen van onze organisatie.

Als lid van het marketingteam bied jij je collega’s tevens inspiratie en hulp bij het bedenken en voorbereiden van andere marketingactiviteiten die ontwikkeld worden, zoals bijvoorbeeld events en off-line campagnes. Je legt verantwoording af aan de Marketing Manager. Je werkzaamheden zijn gevarieerd, de lijntjes zijn kort en de ruimte voor eigen inbreng is groot.

 

Je profiel

Je bent vernieuwend en creatief en als geen ander op de hoogte van marktontwikkelingen en best practices binnen online marketing. Je weet inzichten vanuit SEO, search en analytics te vertalen in online en social media campagnes die bijdragen aan de zichtbaarheid en impact van onze organisatie. Je krijgt energie van het schrijven van relevante en prikkelende content. Je bent collegiaal, communicatief sterk en denkt pro-actief mee over de beste manier waarop wij met onze stakeholders kunnen communiceren. We zijn op zoek naar een doener, iemand die zich inzet voor het bedrijf en het team en het op zijn tijd ook niet erg vindt om een keer de vaatwasser leeg te ruimen ?.

 

Competenties en vaardigheden

  • HBO-diploma op desbetreffend vakgebied
  • Enkele jaren werkervaring binnen online marketing (ervaring in de financiële sector is een pré);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Handigheid en ervaring met Photoshop, WordPress en Microsoft Office en natuurlijk ook met Google analytics, Adwords en social media advertising.
  • Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen;
  • Een doener met commerciële instelling;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding;

 

Wat bieden wij?

Venn Hypotheken is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Er heerst een ‘we (can) do it all’ mentaliteit ?. Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Enerzijds in waardering (in salarispakket), maar bijvoorbeeld ook doordat je flexibel kan werken of een opleiding kan volgen. De functie van Online marketeer is veelzijdig en biedt veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden binnen een ambitieuze werkomgeving die zich kenmerkt door korte lijntjes en hoge betrokkenheid.

 

Interesse?

Voel je je aangesproken door deze vacature? Super leuk! We hebben jou graag in ons team! Stuur ons je motivatie en CV en dan nemen we snel contact met je op! Uiteraard kan je ook gerust bellen als je nog vragen hebt!

Contactpersoon:
Ilse Verweij
06-83577185
ilse.verweij@vennhypotheken.nl

 

Over ons

Venn Hypotheken helpt consumenten hun woondromen te realiseren. Wij verstrekken hypotheken.  Ons motto: begrijpelijke en betaalbare hypotheken, zonder gedoe en onzekerheid. Wij bieden degelijke én eigentijdse hypotheken aan met een scherpe rente. Wij werken sneller en goedkoper dan de grootbanken en dat merken onze klanten in hun portemonnee!  Duizenden Nederlanders hebben vandaag al een Venn Hypotheek en wij zijn hard op weg om nog veel groter te worden. Ons kantoor is gevestigd in Breda.

 

Werving- en selectiebureaus alsook headhunters niet hoeven aan te kloppen n.a.v. deze vacature.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.