-deze vacature is momenteel ingevuld-

Senior Hypotheekacceptant

Ben jij een kei in jouw vak? Wil je bijdragen aan het verwezenlijken van de aankoop van het droomhuis van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte, klantgerichte en risico beperkende verwerking van hypotheekaanvragen. Hierdoor heb je dagelijks contact met servicers, financieel adviseurs en andere stakeholders. Met jouw kritische blik ben je steeds opzoek naar verbeter mogelijkheden in het acceptatiebeleid en -proces. Je analyseert en monitort de portefeuille en brengt verslag uit van jouw conclusies. Venn Hypotheken is volop in ontwikkeling en groeit stevig door. Je bent dan ook nauw betrokken bij het doorontwikkelen en implementeren van het hypotheekacceptatieproces. Je wordt ingezet bij het opleiden en trainen van nieuwe medewerkers, financieel adviseurs en mid-office medewerkers ten aanzien van Venn’s acceptatiebeleid. Gezien de groei moet je in staat zijn om als teamleider van het acceptatieteam te acteren of je daar persoonlijk in te ontwikkelen. Je levert een bijdrage aan verbeterprogramma’s, zoals klanttevredenheid, operational excellence (first time right, korte doorlooptijden) en kostenbeheersing. Tot slot verzamel je permanent waardevolle interne en externe informatie om risico’s te evalueren, het acceptatiebeleid te optimaliseren en de restrisico’s te beheersen.

 

Je profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste proactieve teamspeler met ten minste 5-7 jaar relevante werkervaring bij een bank, verzekeringsmaatschappij of hypotheek servicer. Je bent positief, kritisch en je weet van aanpakken. Het geeft jou energie om een bijdrage te leveren aan de groei en verdere ontwikkeling van Venn Hypotheken. Je bent collegiaal, communicatief sterk en denkt pro-actief mee over de beste manier waarop wij onze dienstverlening nóg beter kunnen uitvoeren.

 

Competenties en vaardigheden

  • afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van financiën / economie
  • Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen (bij voorkeur Erkend Hypotheekadviseur)
  • cijfermatig inzicht en analytisch vermogen
  • goed ontwikkelde skills in het communiceren met services, adviseurs en andere stakeholders
  • persoonlijkheid: je bent gedreven, proactief en niet bang om uitgedaagd te worden en een scherp overleg te hebben met bijvoorbeeld de directie

 

Wat bieden wij?

Venn Hypotheken is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Er heerst een ‘we (can) do it all’ mentaliteit. Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Enerzijds in waardering (in salarispakket), maar bijvoorbeeld ook doordat je flexibel kan werken, opleidingen volgen en er is ruimte om mee te groeien met de organisatie.  Je maakt deel uit van een hecht team waar iedereen iets voor elkaar over heeft en waar sfeer en gezelligheid belangrijk zijn. De functie van Senior Hypotheekacceptant binnen de afdeling Operations is veelzijdig en biedt veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen een ambitieuze werkomgeving die zich kenmerkt door korte lijntjes en een hoge betrokkenheid.

 

Interesse?

Voel je je aangesproken door deze vacature? Super leuk! Stuur ons je motivatie en CV en dan nemen we snel contact met je op! Uiteraard kan je ook gerust bellen als je vragen hebt.

Contactpersoon:
Angeline de Wit, Hoofd Operations
06-10124910
Angeline.dewit@vennhypotheken.nl

 

Over ons

Venn Hypotheken helpt consumenten hun woondromen te realiseren. Wij verstrekken hypotheken.  Ons motto: begrijpelijke en betaalbare hypotheken, zonder gedoe en onzekerheid. Wij bieden degelijke én eigentijdse hypotheken aan met een scherpe rente. Wij werken sneller en goedkoper dan de grootbanken en dat merken onze klanten in hun portemonnee! Duizenden Nederlanders hebben vandaag al een Venn Hypotheek en wij zijn hard op weg om nog veel groter te worden. Ons kantoor is gevestigd in Breda.

 

Werving- en selectiebureaus alsook headhunters niet hoeven aan te kloppen n.a.v. deze vacature.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.