Senior Medewerker Operations, Control & Reporting Venn Hypotheken

Wij zoeken een betrouwbare en nauwkeurige teamplayer voor ons team in Breda!

In deze rol werk je voor Venn Hypotheken, een onderdeel van NN Investment Partners. Venn Hypotheken is een snelgroeiende aanbieder van hypotheken voor consumenten met het motto: begrijpelijke en betaalbare hypotheken, zonder gedoe en onzekerheid. Voor de financiering van de kredietverstrekking doet Venn Hypotheken beroep op institutionele investeerders in binnen- en buitenland. Het kantoor is gevestigd in Breda.

Voor de uitvoering en het beheer van de investeringsmandaten van de institutionele klanten zijn we momenteel op zoek naar een Senior Medewerker Operations, Control & Reporting.

Jouw impact als Senior Medewerker Operations, Control & Reporting bij Venn Hypotheken?

Als Senior Medewerker Operations, Control & Reporting ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het verzamelen, valideren en verwerken van gegevens inzake verstrekte hypotheken en het correct en consistent toewijzen hiervan aan de verschillende portefeuilles.
 • Het administreren van de verschillende portefeuilles, het maken van analyses en het ontwikkelen van de generieke en specifieke rapportages voor zowel onze institutionele beleggers als voor andere afdelingen.
 • Het beheren van de bankrekeningen en het bewaren van de controle over de in- en uitgaande geldbewegingen per portefeuille.
 • Het evalueren van processen en de werking van systemen en het signaleren, initiëren en implementeren van verbetermogelijkheden
 • Het plegen van voortdurend overleg met onze institutionele klanten en andere stakeholders.

Belangrijke vaardigheden

Je bent in staat je opdrachten zelfstandig correct, volledig en tijdig af te werken: transacties worden stipt uitgevoerd en rapportages worden binnen vaste deadlines aangeleverd. Je toont dat je inzicht en overzicht hebt in de administratie van de portefeuilles en de geldstromen die je toevertrouwd worden. Naast de uitvoering van je operationele taken toon je vaste wil en daadkracht om de systemen en processen voortdurend te verbeteren en daarin het voortouw te nemen. Je bent een deskundig en gewaardeerd aanspreekpunt voor collega’s, management en beleggers. Idealiter heb je ervaring met door ons aangeboden producten, zowel aan de consumentkant (hypotheken) als aan de beleggerskant (securitisatie, whole loan forward flow, beleggingsfonds). Beheersing van het Engels in woord en geschrift is noodzakelijk.

Belangrijk is dat je naast voornoemde vaardigheden ook over de volgende competenties beschikt:

 • Je denk- en werkniveau is (minimaal) HBO;
 • Je hebt een gedegen ervaring met MS Excel, en basiskennis van modelleren;
 • Je hebt talent voor het lezen, analyseren en synthetiseren van financiële rapportages;
 • Je hebt affiniteit met business process improvement;
 • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en proactief;
 • Je gaat voor 100% klanttevredenheid.

Duidelijke voorwaarden

Venn Hypotheken is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met een zeer positieve sfeer. Er heerst een ‘we (can) do it all’ mentaliteit en je kan helemaal jezelf zijn. Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Jouw functie is veelzijdig en biedt veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden binnen een snel groeiende werkomgeving die zich kenmerkt door korte lijntjes en hoge betrokkenheid.

Je ontvangt een contract van Venn Hypotheken met uitstekende voorwaarden waaronder een marktconform salaris, vakantiegeld, 13de maand, reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden of PE.

Interesse?

Word je enthousiast van deze rol en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan maken we graag kennis met je. Venn Hypotheken is onderdeel van NN Investment Partners. Direct solliciteren kan via de website nn-careers.nl.

Heb je vragen over de functie? Dan kun je terecht bij Femke Zeeman via 0651509766 of stuur een mail naar femke.zeeman@nn.nl.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.