Senior Product Manager Hypotheken

Ben jij een kei in jouw vak? Wil je bijdragen aan het verwezenlijken van de aankoop van het droomhuis van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw impact als Senior Product Manager bij Venn Hypotheken

Je ontwikkelt een visie over de impact van onze hypotheek bij klanten. Hierbij hou je rekening met de strategische doelen en het DNA van onze eigen organisatie.  Maximale waarde van onze hypotheek bij  klanten, daar ga je voor. Je luistert naar de behoeften van klanten, financiële adviseurs en investeerders. Je maakt product vergelijkingen, marktanalyses en volgt dagelijks de marktontwikkelingen op de hypotheekmarkt. In deze stroom aan informatie vind je telkens de vernieuwing: efficiënter voor de financieel adviseur, passender voor klanten of beter voor hun portemonnee. Hier wordt je oprecht blij van. Als ‘spin in het web’ ga je samen met de verschillende disciplines in en buiten onze organisatie op zoek naar nieuwe oplossingen die je samen met hen implementeert.

In complexe situaties weet je het overzicht te bewaren, breng je structuur aan en kom je tot de kern van de zaak. Je initieert en analyseert voorstellen voor productwijzigingen, nieuwe producten en proposities. Je kan onderscheid maken tussen “must have” en “nice-to-have “. Je bent de gesprekspartner van de acceptanten, compliance, risk maar ook van de ICT ontwikkelaars. Je coördineert de implementatie en volgt deadlines op. Tevens volg je de rente nauwlettend en geef je advies over de juiste tariefstelling. En werk je samen met sales en marketing aan de communicatie naar de verschillende interne en externe stakeholders.

Het geeft jou energie om mee aan het stuur te staan bij de verdere ontwikkeling van Venn Hypotheken. Je stuurt innovatie aan en het is jouw persoonlijke ambitie om maximale waarde bij onze klanten te creëren.

Wat je gaat doen

Als senior product manager ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het volgen van de ontwikkelingen in de hypothecaire geldverstrekking: van funding tot distributie, acceptatie en beheer;
 • Het volgen en analyseren van wijzigende wet- en regelgeving;
 • Het volgen van renteontwikkelingen op de markt en adviseren over de tariefstelling;
 • Het efficiënt en effectief doorontwikkelen van bestaande producten;
 • Het creëren van nieuwe producten en proposities;
 • Het borgen van de betrokkenheid van verschillende partijen bij de ontwikkeling van de producten;
 • Het implementeren van productwijzigingen van A tot Z;
 • Het leveren van bijdragen aan marketingcampagnes.

Wat je meebrengt

Belangrijk is dat je naast voornoemde skills over de volgende competenties beschikt:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt Wft Basis en/of Wft Hypothecair Krediet;
 • Je hebt ervaring in hypotheken, bij voorkeur minimaal 4 jaar;
 • Je bent een netwerker met verbindende capaciteiten;
 • Je bent nauwkeurig, prestatiegericht, betrouwbaar en pro-actief;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.

Blijf je ontwikkelen

Venn Hypotheken is een dynamisch en groeiend bedrijf met betrokken personeel en een erg positieve vibe. Er heerst een ‘we’ (can) do it all’ mentaliteit en je kan helemaal jezelf zijn. Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Jouw functie is veelzijdig en biedt verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden binnen een snel groeiende werkomgeving die zich kenmerkt door korte lijntjes en een hoge betrokkenheid.

Je ontvangt een contract van Venn Hypotheken met uitstekende voorwaarden waaronder een marktconform salaris, vakantiegeld, 13e maand, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden en PE.

Over Venn

In deze rol werk je voor Venn Hypotheken, een onderdeel van NN Investment Partners. Venn Hypotheken is een snelgroeiende aanbieder van hypotheken voor consumenten met het motto: begrijpelijke en betaalbare hypotheken zonder gedoe. Voor de financiering van de kredietverstrekking doet Venn Hypotheken beroep op institutionele investeerders in binnen- en buitenland. Het kantoor is gevestigd in Breda.

Is deze functie op je lijf geschreven en wil je ons enthousiaste team komen versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button en stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe!

Solliciteer bij Venn Hypotheken

Voel je je aangesproken door deze vacature en denk je dat je goed past in het team? Super leuk! Stuur ons een email met je motivatie en CV en dan nemen we snel contact met je op! Uiteraard kan je ook gerust bellen als je vragen hebt.

Contactpersoon:
Ilse Verweij
06 835 771 85
ilse.verweij@vennhypotheken.nl

Wil je weten hoe we met jouw gegevens omgaan wanneer je bij ons solliciteert? Lees dan onze Privacyverklaring Sollicitanten.

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van Venn Hypotheken en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor je begrip.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.