Vacature Acceptant Hypotheken

Ben jij een kei in jouw vak? Wil je als acceptant hypotheken bijdragen aan het verwezenlijken van de aankoop van het droomhuis van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw impact als acceptant hypotheken bij Venn Hypotheken

Jij bent:

 • in staat je werk op een tijdige en correcte wijze uit te voeren;
 • je bewust dat jij het verschil kunt maken en dat je het eerste aanspreekpunt bent voor servicers, adviseurs en andere stakeholders;
 • collegiaal, communicatief sterk en denkt pro-actief mee over de beste manier waarop wij onze dienstverlening nóg beter kunnen uitvoeren.

Daarnaast ben je in staat om jouw beoordelingen en beslissingen op een goede manier vast te leggen en te communiceren. Het geeft jou energie om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Venn Hypotheken.

Wat je gaat doen

Als acceptant hypotheken ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Een efficiënte, klantgerichte en risico beperkende verwerking van hypotheekaanvragen;
 • Het onderhouden van (dagelijks) contact met servicers, financieel adviseurs en andere stakeholders;
 • Het vastleggen van beslissingen en beoordelingen van hypotheekaanvragen;
 • Het verzamelen en signaleren van waardevolle interne- en externe informatie om risico’s te evalueren en het acceptatiebeleid te optimaliseren;
 • Uitvoeren van interne controle op hypotheekdossiers;

Wat je meebrengt

Belangrijk is dat je naast voornoemde skills over de volgende competenties beschikt:

 • Je denk- en werkniveau is (minimaal) MBO-niveau.
 • Je hebt minimaal Wft Basis en/of Wft Hypothecair Krediet.
 • Je bent een talent in communiceren en vindt dit leuk.
 • Je hebt ervaring in hypotheken, bij voorkeur minimaal 2 jaar.
 • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en pro-actief.
 • Je gaat ervoor.

Blijf je ontwikkelen

Venn Hypotheken is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met een erg positieve vibe. Er heerst een ‘we (can) do it all’ mentaliteit en je kunt helemaal jezelf zijn. Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Jouw functie is veelzijdig en biedt verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden binnen een snel groeiende werkomgeving die zich kenmerkt door korte lijntjes en een hoge betrokkenheid.

Je ontvangt een contract van Venn Hypotheken met uitstekende voorwaarden, waaronder een marktconform salaris, vakantiegeld, 13e maand, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden en PE.

Over Venn Hypotheken

In deze rol werk je voor Venn Hypotheken, een onderdeel van NN Investment Partners. Venn Hypotheken is een snelgroeiende aanbieder van hypotheken voor consumenten met het motto: begrijpelijke en betaalbare hypotheken. Voor de financiering van de kredietverstrekking doet Venn Hypotheken beroep op institutionele investeerders in binnen- en buitenland. Het kantoor is gevestigd in Breda.

Is deze functie op je lijf geschreven en wil je ons enthousiaste team komen versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button en stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe!

Solliciteer bij Venn Hypotheken


Voel je je aangesproken door deze vacature en denk je dat je goed past in het team? Super leuk! Stuur ons een e-mail met je motivatie en CV en dan nemen we snel contact met je op! Uiteraard kun je ook gerust bellen als je vragen hebt.

Contactpersoon:
Angeline de Wit, Hoofd Operations
06-10124910
angeline.dewit@vennhypotheken.nl

Wil je weten hoe we met jouw gegevens omgaan wanneer je bij ons solliciteert? Lees dan onze Privacyverklaring Sollicitanten.

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van Venn Hypotheken en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor uw begrip.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.