Vacature Medewerker Control & Reporting m/v

Ben jij een cijferfanaat die wilt bijdragen aan het verwezenlijken van de aankoop van het droomhuis van onze klanten? Voor de uitvoering en het beheer van de investeringsmandaten van de institutionele klanten zijn we op zoek naar een:

Medewerker Control & Reporting m/v

In deze rol werk je voor Venn Hypotheken, een snelgroeiende aanbieder van hypotheken voor consumenten met het motto: begrijpelijke en betaalbare hypotheken! Wij zijn onderdeel van de grote internationale financiële dienstverlener Goldman Sachs Asset Management. Ons kantoor is gevestigd in Breda. Als Medewerker Control & Reporting ben je een cruciaal lid van ons betrokken Venn team. Je zult werken aan uitdagende projecten samen met je getalenteerde collega’s. Samen streven we naar succes en groei!


Jouw impact

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
• Verzamelen, valideren en verwerken van gegevens inzake verstrekte hypotheken en het correct en consistent toewijzen hiervan aan de verschillende portefeuilles;
• Administreren van de verschillende portefeuilles, het maken van analyses en het ontwikkelen van de generieke en specifieke rapportages voor zowel onze institutionele beleggers als voor andere afdelingen;
• Beheren van de bankrekeningen en het bewaren van de controle over de in- en uitgaande geldbewegingen per portefeuille;
• Evalueren van processen en de werking van systemen en het signaleren, initiëren en implementeren van verbetermogelijkheden;
• Voortdurend overleg met onze institutionele klanten en andere stakeholders.


Jouw skills

Je bent in staat je opdrachten en rapportages zelfstandig en nauwkeurig te voltooien binnen de gestelde deadlines. In administratie van de portefeuilles ben je een expert met een scherp oog voor detail! Naast de uitvoering van je operationele taken laat je zien dat je proactief bent als het gaat om het verbeteren van systemen en processen. Je bent een deskundig en gewaardeerd aanspreekpunt voor collega’s, management en beleggers. Idealiter ben je bekend met de producten die we aanbieden, zowel aan de kant van consumenten (hypotheken) als aan de kant van investeerders (securitisatie, whole loan forward flow, beleggingsfonds). Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift is noodzakelijk.

Belangrijk is dat je naast voornoemde skills ook over de volgende vaardigheden beschikt:
- Je denk- en werkniveau is (minimaal) HBO;
- Een gedegen ervaring met MS Excel, en basiskennis van modelleren;
- Talent voor het lezen, analyseren en synthetiseren van financiële rapportages;
- Affiniteit met het verbeteren van business processen;
- Nauwkeurig, betrouwbaar en proactief;
- Je gaat voor 100% klanttevredenheid.


Wat kun je verwachten?

Venn Hypotheken is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met een erg positieve vibe. Er heerst een ‘we (can) do it all’ mentaliteit en je kan helemaal jezelf zijn. Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Jouw functie is veelzijdig en biedt veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden binnen een snel groeiende werkomgeving die zich kenmerkt door korte lijntjes en hoge betrokkenheid.

Je ontvangt een contract van Venn Hypotheken met uitstekende voorwaarden waaronder een marktconform salaris, vakantiegeld, 13de maand, reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden of PE.

Over Venn

Venn Hypotheken is een snelgroeiende aanbieder van hypotheken voor consumenten met de volgende 3 kernwaarden: #begrijpelijk #betrokken #betrouwbaar. Begrijpelijke en betaalbare hypotheken! Dat is waar Venn Hypotheken voor staat. Als betrokken partij dragen wij waar mogelijk een steentje bij aan een duurzame en groenere wereld, daarnaast zijn wij ook maatschappelijk betrokken. Wij zijn ambitieus en gemotiveerd om de juiste dingen te doen. Als erkende Nederlandse geldverstrekker zijn wij betrouwbaar. Wij zijn onderdeel van de grote internationale financiële dienstverlener Goldman Sachs Asset Management. Voor de financiering van de kredietverstrekking doet Venn Hypotheken beroep op institutionele investeerders in binnen- en buitenland. Het kantoor is gevestigd in Breda..

Word je enthousiast van deze rol en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct met je CV!

Solliciteer bij Venn Hypotheken

Word je enthousiast van deze rol en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct met je CV en dan nemen we snel contact met je op! Uiteraard kan je ook gerust (bij vragen) contact opnemen met: 

Contactpersoon:
Monique van Dongen, Marketing Manager
+31 (0) 6 823 677 73
[email protected]

Wil je weten hoe we met jouw gegevens omgaan wanneer je bij ons solliciteert? Lees dan onze Privacyverklaring Sollicitanten.

Een kandidaat ontvangt een contract van Venn Hypotheken en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor het begrip.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.