Ervaring van Manou

Net als een woning heeft ook een hypotheek af en toe ‘onderhoud’ nodig. Bijvoorbeeld omdat de privésituatie is veranderd, maar ook omdat de hypotheekmarkt continu in ontwikkeling is. Het aantal geldverstrekkers groeit en daarmee ook de onderlinge concurrentie, met een rentedaling tot gevolg. Dit was voor Manou uit Hillegom een reden om bij haar vertrouwde hypotheekadviseur aan te kloppen, want een lagere rente… Dat wil toch iedereen!?

“De berichtgeving over de lage hypotheekrente zette mij aan het denken,” vertelt Manou. “Voor een advies ben ik naar De Hypotheker in Lisse gegaan. Hier heb ik zeventien jaar geleden ook mijn hypotheek laten afsluiten. Het is een fijne partij waarop ik kan vertrouwen.”

Lagere rente

“We hadden hiervoor een aflossingsvrije hypotheek in combinatie met een levenhypotheek. Op advies van de adviseur hebben we onze hypotheek over laten sluiten naar Venn Hypotheken. We lossen nu meer af én we betalen een lagere rente. Hierdoor houden we per maand meer geld over. Geld maakt misschien niet gelukkig, maar het maakt het leven wel een stuk gemakkelijker. We houden nu meer geld over om leuke dingen te doen.”

Onafhankelijk advies

“Venn Hypotheken kwam als voordeligste uit de bus,” vervolgt Manou. “Om eerlijk te zijn heb ik niet eens verder gekeken. Ik had niet eerder van Venn Hypotheken gehoord, maar ik vertrouw op het onafhankelijk advies van mijn adviseur. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het contact met de mensen van Venn Hypotheken verliep erg prettig. Alles werd heel helder uitgelegd en ze zijn heel duidelijk over hun manier van werken. Via MijnHypotheekOnline heb ik bovendien altijd en overal inzicht in de gegevens van mijn hypotheek. Dat vind ik fijn.”

Tip van Manou

“De hoge boete bij oversluiten schrikt veel mensen af. Logisch, maar ik zou mensen adviseren om toch eens bij een onafhankelijke hypotheekadviseur langs te gaan. Ook wij hebben een boete betaald, maar onderaan de streep zijn we toch voordeliger uit. De oversluiting naar Venn Hypotheken loont.”

Manou achtertuin

"Oversluiten loont"

Manou houdt nu meer geld over per maand voor leuke dingen!

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.