Veelgestelde vragen Tips & geldzaken

Gaat u verbouwen of verhuizen? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen over geldzaken. Daarnaast delen we praktische tips. Bijvoorbeeld over hoe u kunt besparen op uw maandlasten, uw woning aantrekkelijk kunt presenteren bij verkoop of welke keuzes u kunt maken bij het afsluiten van een hypotheek.

Laat je niet verleiden met lage advieskosten

Ga je binnenkort een woning kopen? Laat je adviseren door een onafhankelijke adviseur. Dit kan je zomaar € 15.000,- opleveren!…

Lees verder

Geld lenen voor energiebesparing

Je kan besparen op je maandlasten door meer geld te lenen als je een hypotheek afsluit. Dat klinkt misschien ongeloofwaardig?…

Lees verder

Veelgestelde vragen

U kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt dan op uw e-mailadres een nieuwe link voor het instellen van het wachtwoord.
U kunt kiezen uit 3 verschillende hypotheekvormen:
  • Lineaire hypotheek
  • Annuitaire hypotheek
  • Aflossingsvrije hypotheek
Een combinatie van vormen is ook mogelijk. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle hypotheekvormen en de verschillen.
U krijgt het laagste van het rentetarief genoemd in het kredietvoorstel en het tarief op moment van passeren. Op het moment dat het rentetarief wordt vastgelegd, maken wij een foto van het voor u geldende renteblad. Alle tariefklassen en daarbij behorende rentetarieven vastgelegd in dit renteblad zijn van toepassing tijdens de door u gekozen rentevastperiode.
U kunt maximaal 15% per kalenderjaar aflossen. Hierbij wordt uitgegaan van de oorspronkelijke hoofdsom van uw lening.
De incasso van uw maandtermijn vindt op de voorlaatste werkdag van de maand plaats. Wij vragen u daarom ook ervoor te zorgen dat er voldoende geld op uw rekening staat. U betaalt uw maandtermijn achteraf. Dat betekent bijvoorbeeld dat met een incasso per 30 maart, u uw maandtermijn van maart betaalt.
U kunt dit heel gemakkelijk doen via mijnhypotheekonline. Vul het formulier in en druk op de knop ‘verzenden’. U ontvangt binnen enkele dagen een SEPA machtiging van ons. Deze kunt u vervolgens invullen, ondertekenen en terugsturen met een kopie van uw bankafschrift waaruit blijkt dat het rekeningnummer op uw naam staat.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul uw e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul uw telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Uw e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.