Hypotheek voor ondernemers

Vaak lenen ondernemers meer bij Venn Hypotheken dan bij andere geldverstrekkers. Dat is nog niet alles, want als ondernemer profiteer je bij Venn Hypotheken van nog veel meer voordelen.

Wij zijn ondernemers, net als jij. Wij koesteren ondernemerschap en zetten ons hier maximaal voor in. Op de Venn-manier. Dat betekent: zonder gedoe. Zodat jij meer tijd overhoudt voor je eigen business. Zo houden we het kopen van een huis leuk.

 

Gewogen gemiddelde

Zzp’ers en ondernemers kunnen bij Venn Hypotheken vaak meer lenen, doordat wij uitgaan van het ‘gewogen gemiddelde’. Dit betekent dat het laatste volledige boekjaar drie keer meetelt, het jaar daarvoor twee keer en het boekjaar van drie jaar geleden één keer. Ervan uitgaande dat jij als ondernemer jaarlijks groeit, wordt het gemiddelde inkomen hoger en daarmee ook het hypotheekbedrag.

 

Geen verschil

Ondernemers profiteren bij Venn Hypotheken ook van dezelfde rente als mensen in loondienst. Dit geldt ook voor het maximale leenbedrag. Of je nu zzp’er bent, freelancer, mkb’er of in loondienst werkt; bij Venn Hypotheken maken we geen verschil.

Bij veel andere geldverstrekkers betaal je als ondernemer risico-opslag, omdat je in een hoger risicoprofiel valt. Hierdoor valt de rente hoger uit. ‘Onzin’ vinden wij bij Venn, wij belonen ondernemerschap juist in plaats van ‘straffen’. Daarom financier je als ondernemers bij ons ook gewoon de volledige woningwaarde (100%).

 

Zakelijke kredieten en meer

Bij het bepalen van de maximale maandlasten houden we eventueel zakelijk krediet buiten beschouwing. Dit leenbedrag is immers al verrekend met de jaarcijfers. Daarnaast kun je als ondernemer een overwinst in je onderneming meenemen en een dividenduitkering. Hiermee wordt je toetsingsinkomen hoger waardoor je vaak meer leent.

 

Nog meer voordelen

Zoals eerder gesteld maken wij bij Venn Hypotheken geen onderscheid tussen werknemers in loondienst en ondernemers. Daarom profiteer je ook als ondernemer van alle algemene voordelen van een Venn Hypotheek, waaronder automatische rentedaling en één van de laagste rentes van Nederland op het aflossingsvrije hypotheekdeel [1].

Daarnaast ben je ook als ondernemer verzekerd van de laagste rentegarantie. Wanneer de rente op de dag van passeren lager is dan opgenomen in de offerte, hanteren we de lagere rente.

Kortom, als ondernemer ben je voor je hypotheek bij ons aan het juiste adres. Met Venn Hypotheken bespaar je moeite, tijd en geld. Meer weten over onze hypotheek voor ondernemers? Neem contact op met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

 

Bron

[1] https://www.businessinsider.nl/hypotheekrente-kiezen-hoog-laag-aflossingsvrije-hypotheek-annuitair/

Deel via:        

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.