Een warm welkom bij Venn Hypotheken!

Wat leuk dat je een bakkie Venn komt doen en een kijkje neemt op deze speciale pagina voor jou als adviseur! Wij heten je van harte welkom. Wil je meer weten over de scherpe rente of de PlusPunten van Venn Hypotheken? Haak even aan en lees hieronder alles over Venn op je gemakje door!

Ben jij al aangehaakt?

Venn Hypotheken is een erkende Nederlandse geldverstrekker. We werken volgens onze eigen kernwaarden: #begrijpelijk #betrokken #betrouwbaar. Die vind je terug in ons hele DNA. Als betrokken partij staat Venn Hypotheken voor een persoonlijke aanpak, ondersteunen we jou en jouw klant met het verduurzamen van zijn woning en werken we samen aan een groenere wereld. We zorgen voor een begrijpelijke, betaalbare hypotheek met een aantrekkelijke rente en snel duidelijkheid over de financiële mogelijkheden voor jouw klant. Met heldere voorwaarden zijn wij betrouwbaar. Bekijk de video en lees hieronder hoe wij het voor jou (en je klant) zo makkelijk mogelijk maken!

De Pluspunten van Venn

Elke maand controleren wij de LTV (schuld-marktwaarde verhouding). Valt de lening van jouw klant door de reguliere of extra aflossing in een lagere tariefklasse, dan verlagen wij automatisch de rente. 

Ziet jouw klant af van de offerte? Dat kan gewoon. Wij vragen geen annuleringsvergoeding. 

Bij Venn Hypotheken is het mogelijk de geldigheid van het indicatief kredietvoorstel (de offerte) met twee maanden te verlengen. Wil jouw klant hiervan gebruik maken, dan rekenen we daar geen extra kosten voor. 

Is jouw klant een zelfstandig ondernemer? Dan ben je bij Venn Hypotheken op de juiste plek! Het toetsinkomen bepalen wij op basis van het gewogen gemiddelde. Dit betekent dat het inkomen van het laatste jaar 3x meetelt, het jaar ervoor 2x en het jaar daarvoor 1x. Het totaal wordt vervolgens gedeeld door 6. Het resultaat (het gewogen gemiddelde) is meestal hoger dan het gewone gemiddelde, waardoor jouw klant bij Venn Hypotheken meer kan lenen. Zonder dat jouw klant hiervoor extra rente betaalt!

Jouw klant betaalt bij Venn Hypotheken (naast de rente) geen kosten voor een overbrugging. Bovendien kent Venn Hypotheken een unieke overbruggingsregeling indien de woning nog niet (of onder voorbehoud) is verkocht waardoor jouw klant meer kan lenen.

Wil jouw klant zijn huis verduurzamen maar heeft hij nog geen idee hoe of wat? Geen probleem. Bij ons kun je kiezen voor Gemakkelijk Groen®. Hiermee helpen en ontzorgen we jouw klant volledig! Het enige wat jij hoeft te doen is een Gemakkelijk Groen® leningdeel toevoegen aan de totale financiering. Met Gemakkelijk Groen® help jij je klanten om energie te besparen, zonder dat het jou energie kost!

Is de woning van jouw klant nog niet verkocht?  Venn Hypotheken heeft een unieke overbruggingsregeling waardoor jouw klant meer kan lenen. Bovendien vragen wij niet om een taxatierapport, maar hanteren we gewoon de vraagprijs.

Het is mogelijk om bij een oversluiting, een verhoging of een tweede hypotheek (zonder NHG) een aflopend krediet, welke vermeld staat in het BKR, in te lossen uit hypotheekgelden. Contante opname uit hypotheekgelden is niet mogelijk. 

Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten in box III. Hieronder kan vallen:

  • niet ingebracht eigenwoningreserve;
  • een gedeelte van de lening die niet aftrekbaar is, omdat er niet wordt voldaan aan de fiscale aflossingseis;
  • herfinanciering van een hypothecaire lening die niet aftrekbaar is;
  • kosten rondom de aan- of verkoop van de woning (bv een boeterente of restschuld);
  • aflossen aflopend krediet.

Jouw klant hoeft eigen middelen onder het bedrag van € 15.000 niet aan te tonen.

Let op: voor NHG moeten eigen middelen in alle gevallen aangetoond worden om onder de regeling te vallen.

Vanaf 1 april kun je aanvragen indienen op basis van werkelijke last met én zonder NHG voor senioren die verhuizen of willen oversluiten (tot 80% marktwaarde).

 

Onze 10 jaar rentevast (niet NHG) staat momenteel bovenaan de rentelijsten. En ook 20 jaar NHG is heel aantrekkelijk! Het mooie is, deze scherpe rente staat los van het energielabel van de woning.

 

 

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen die wij van onze hypotheekadviseurs krijgen op een rijtje gezet. Denk bijvoorbeeld aan vragen m.b.t. inkomen, onderpand, overbruggingskrediet, verhuisregeling, bouwdepot & verduurzamen. Misschien staat jouw vraag hier ook al tussen!

 


Samenwerken met Venn Hypotheken?

Een Venn hypotheek kan alleen afgesloten worden na advies en bemiddeling door een onafhankelijke hypotheekadviseur zoals jij. Venn Hypotheken werkt samen met de meeste ketens en diverse service providers die voor Venn Hypotheken een offerte volmacht hebben. Wil jij jouw klanten een Venn hypotheek aanbieden kijk dan op de speciale pagina hoe je met ons kan samenwerken.

 

Bakkie Venn doen?

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met Pascale op. Zij komt graag een Bakkie Venn bij je doen. Gewoon, persoonlijk contact en korte lijnen. Daar houden we van! 

06 – 119 286 25 | [email protected]

Net even anders...?

We proberen onze voorwaarden en het proces zo eenvoudig mogelijk te houden. Maar, zoals je ongetwijfeld al eens hebt meegemaakt, sommige hypotheekaanvragen lopen net even anders dan anders... Ook in zo'n geval staan we voor je klaar. Gewoon, persoonlijk contact en korte lijnen. Daar houden we van!

Neem gerust contact op met Pascale:
076 30 33 906 | [email protected]

Actuele hypotheekrentes

Bij Venn Hypotheken is jouw klant zeker van een scherpe rente. Wil je weten wat de actuele rentes zijn? Je vindt ze op onze rentepagina.

Blijf op de hoogte

Volg onze LinkedIn-pagina en blijf op de hoogte van onze productverbeteringen, rentewijzigingen en ander Venn-nieuws.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.