Begrijpelijke en betaalbare hypotheken zonder gedoe | Venn Hypotheken

Ben jij al aangehaakt bij Venn Hypotheken?

Venn Hypotheken groeit snel momenteel. Als je de PlusPunten bekijkt is dit ook wel begrijpelijk! Venn is onderdeel van NN Investment Partners en staat voor een persoonlijke aanpak met snel duidelijkheid over de financiële mogelijkheden voor jouw klant. Uiteraard zijn er gewoon goede voorwaarden!

Een begrijpelijke, betaalbare hypotheek met een scherpe rente én waarbij de hypotheek binnen no time goed geregeld is! We willen onze voorwaarden en het proces zo eenvoudig mogelijk houden. Dit is nog maar een kleine greep uit onze uitstekende, heldere voorwaarden. Bekijk hieronder hoe wij het voor jou (en je klant) zo makkelijk mogelijk maken.

De pluspunten van Venn

Geen renteopslag op aflossingsvrij

Bij Venn Hypotheken hanteren wij één tarief voor alle hypotheekvormen. Dus jouw klant betaalt geen extra rente voor een aflossingsvrij leningdeel.

Automatische rentedaling

Elke maand controleren wij de LTV (schuld-marktwaarde verhouding). Valt de lening van jouw klant door de reguliere of extra aflossing in een lagere tariefklasse, dan verlagen wij automatisch de rente. 

Standaard dagrente

Jouw klant krijgt standaard de dagrente: de rente genoemd in het indicatief kredietvoorstel  of rente die geldt op datum van passeren als
deze dan lager is.

Wil jouw klant het voorstel verlengen? Dan geldt de rente genoemd in het kredietvoorstel of de rente op de uiterste datum van de standaard geldigheidstermijn als deze dan lager is. 

Geen annuleringskosten

Ziet jouw klant af van de offerte? Dat kan gewoon. Wij vragen geen annuleringsvergoeding. 

Offerte 2 maanden verlengen zonder kosten of bereidstellingsprovisie

Bij Venn Hypotheken is het mogelijk de geldigheid van het indicatief kredietvoorstel (de offerte) met twee maanden te verlengen. Wil jouw klant hiervan gebruik maken, dan rekenen we daar geen extra kosten voor. Verder vergelijken we de rente in het indicatief  kredietvoorstel met de rente vier maanden later, op het tijdstip dat de standaard geldigheid van het voorstel verloopt. Jouw klant krijgt de laagste rente van deze twee, zonder hiervoor extra kosten te betalen.  

Gewogen gemiddelde (1-2-3 methode) ondernemers zonder renteopslag

Is jouw klant een zelfstandig ondernemer? Dan ben je bij Venn Hypotheken op de juiste plek! Het toetsinkomen bepalen wij op basis van het gewogen gemiddelde. Dit betekent dat het inkomen van het laatste jaar 3x meetelt, het jaar ervoor 2x en het jaar daarvoor 1x. Het totaal wordt vervolgens gedeeld door 6. Het resultaat (het gewogen gemiddelde) is meestal hoger dan het gewone gemiddelde, waardoor jouw klant bij Venn Hypotheken meer kan lenen. Zonder dat jouw klant hiervoor extra rente betaalt!

Ruime overbrugging zonder kosten

Jouw klant betaalt bij Venn Hypotheken (naast de rente) geen kosten voor een overbrugging. Bovendien kent Venn Hypotheken een unieke overbruggingsregeling indien de woning nog niet (of onder voorbehoud) is verkocht waardoor jouw klant meer kan lenen.

Overbrugging zonder taxatie

Is de woning van jouw klant nog niet verkocht?  Venn Hypotheken heeft een unieke overbruggingsregeling waardoor jouw klant meer kan lenen. Bovendien vragen wij niet om een taxatierapport, maar hanteren we gewoon de vraagprijs.

Aflossen aflopend krediet

Het is mogelijk om bij een oversluiting, een verhoging of een tweede hypotheek (zonder NHG) een aflopend krediet, welke vermeld staat in het BKR, in te lossen uit hypotheekgelden. Contante opname uit hypotheekgelden is niet mogelijk. 

Geen beperking voor box III lening (alleen geen contante uitkering)

Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten in box III. Hieronder kan vallen:

  • niet ingebracht eigenwoningreserve;
  • een gedeelte van de lening die niet aftrekbaar is, omdat er niet wordt voldaan aan de fiscale aflossingseis;
  • herfinanciering van een hypothecaire lening die niet aftrekbaar is;
  • kosten rondom de aan- of verkoop van de woning (bv een boeterente of restschuld);
  • aflossen aflopend krediet.

Aantonen eigen middelen vanaf € 15.000

Jouw klant hoeft eigen middelen onder het bedrag van € 15.000 niet aan te tonen.

Let op: voor NHG moeten eigen middelen in alle gevallen aangetoond worden om onder de regeling te vallen.

Aantonen eigen middelen voor dubbele lasten niet nodig

Is de woning nog niet verkocht? Bij Venn hoeft jouw klant geen eigen middelen voor dubbele lasten aan te tonen.

Net even anders...?

Sommige hypotheekaanvragen lopen net even iets anders... Ook in zo'n geval staan we voor je klaar. Gewoon, persoonlijk contact en korte lijnen. Daar houden we van! Neem gerust contact op met Pascale:

06 – 119 286 25 | pascale.prins@vennhypotheken.nl

Net even anders...?

We proberen onze voorwaarden en het proces zo eenvoudig mogelijk te houden. Maar, zoals je ongetwijfeld al eens hebt meegemaakt, sommige hypotheekaanvragen lopen net even anders dan anders... Ook in zo'n geval staan we voor je klaar. Gewoon, persoonlijk contact en korte lijnen. Daar houden we van!

Neem gerust contact op met Pascale:
076 30 33 906 | pascale.prins@vennhypotheken.nl

Actuele rentes

Bij Venn Hypotheken is jouw klant zeker van een scherpe rente. Wil je weten wat de actuele rentes zijn? Je vindt ze op onze rentepagina.

Blijf op de hoogte!

Volg onze LinkedIn-pagina en ben als eerste op de hoogte van al onze productverbeteringen, rentewijzigingen of ander Venn-nieuws.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.