De ‘warme’ Decembermaand van Venn is volop in gang!

Venn Hypotheken en Sheltersuit
Geplaatst op 16-12-2021

Warme bescherming bieden aan daklozen is een mooie missie die we samen met Sheltersuit een warm hart toedragen! We blijven dan ook enorm trots dat we ons sponsor en lid van de Sheltersuit familie mogen noemen. Iedereen verdient immers warmte, bescherming en waardigheid!

Betrokkenheid van ons netwerk

De betrokkenheid van ons netwerk kan worden omschreven als warmhartig! Diverse adviseurs, partners en collega's zetten zich in om oude slaapzakken te verzamelen. Er zijn lokale acties opgestart onder personeel, klanten en kantoren in diverse regio's. En dan hebben we het nog geeneens over de gastvrijheid en het persoonlijke goede gesprek als we uitgenodigd zijn op kantoor om de slaapzakken op te halen. Hier zijn we heel dankbaar voor. Samen maken we het verschil!

Maak kennis met onze nieuwe collega Koen!

Hij heeft het heerlijk warm bij ons! Een lekkere warme Sheltersuit aan, de nodige humor, een luisterend oor en natuurlijk staat hij model voor onze daklozen slaapzakkenactie! Tenslotte hoeft niemand het koud te hebben in deze tijden. Doe jij ook mee? Heeft jouw kantoor al een plekje in onze warme top 10? Kijk snel op de actiepagina en vul het formulier in https://bit.ly/3nCbhZU