We maken kans op een Gouden Lotus Award!

Geplaatst op 09-07-2020

Heb jij het al gezien? Om huizenbezitters beter te helpen begrijpen wat voor soort hypotheek ze afsluiten, stuurt Venn Hypotheken een unieke en gepersonaliseerde video naar klanten. De video wordt verzonden in aanvulling op het indicatief kredietvoorstel, dat jij als adviseur ontvangt. Natuurlijk ontvang je ook een kopie van de video. Zo weet je altijd welke informatie jouw klant krijgt.

Venn Hypotheken maakt met deze unieke video kans om een Gouden Lotus Award te winnen in de categorie: Innovatieve diensten voor de consument. Vind jij onze video ook dé hypotheekinnovatie van het afgelopen jaar? Stem op ons via advieskeuze.nl!

Dé hypotheek in gewone-mensen-taal

De meeste klanten vinden een hypotheek maar lastig en ingewikkeld. Jij bent dan ook dagelijks bezig om informatie over de hypotheek in gewone-mensen-taal uit te leggen aan klanten, zodat zij precies weten wat de mogelijkheden zijn en welke verplichtingen ze aangaan.
Vervolgens ontvang je het indicatief voorstel van de geldverstrekker. Vaak stapels papier met ingewikkelde teksten en cijfers waar een klant nauwelijks een touw aan kan vastknopen.

Gewoon simpel

Venn Hypotheken pakt het anders aan. Door middel van een gepersonaliseerde video krijgen klanten uitleg over de opbouw van de eigen hypotheek, de rente en de mogelijkheden van rentekorting. Het is de perfecte aanvulling op het hypotheekgesprek, want de klant weet in enkele minuten weer precies wat met jou is besproken. De video is daarom ook zeker niet alleen een feestje van Venn, maar viert vooral het goede advies. Met de adviseur als eregast. Bekijk hier hoe het werkt!

Uniek

Venn Hypotheken is de eerste geldverstrekker die informatie op deze eenvoudige manier aanbiedt aan haar klanten. In een tijd waarin we informatie snel en moeiteloos tot ons willen nemen, past het niet om te focussen op de stapels papier vol moeilijke woorden. Venn heeft gezocht naar een manier van communiceren die goed aansluit bij wat klanten willen en wat ze gewend zijn in hun dagelijks leven. Met deze video’s is Venn Hypotheken uniek in hypothekenland.