Venn schrapt handtekening kredietvoorstel

Geplaatst op 10-03-2020

Venn Hypotheken zet de volgende stap om het hypotheekproces sneller en makkelijker te maken. Vanaf vandaag behoren onnodige handelingen zoals het ondertekenen, inscannen en uploaden van het kredietvoorstel tot het verleden. Klanten ondertekenen voortaan alleen nog het kredietaanbod.

“Het zetten van een handtekening klinkt simpel, maar er zit vaak veel werk in. De hypotheekadviseur moet zijn klant een reminder sturen en klanten moeten de beschikking hebben over een printer en scanner. Of de klant moet tijd maken om op kantoor langs te komen. Eigenlijk heel onlogisch als je bedenkt dat wij alleen een handtekening nodig hebben voor het kredietaanbod. Door deze stap te zetten, besparen adviseurs en hun klanten met gemak een paar dagen tijd”, legt directeur Venn Hypotheken Peter Arrazola uit.

Gewoon eenvoudig
Venn Hypotheken introduceerde eerder al de gepersonaliseerde video voor consumenten. In twee minuten zijn zij op de hoogte van de opbouw van de eigen hypotheek, de rente en de mogelijkheden van rentekorting. Door de handtekening van het kredietvoorstel te schrappen zet de geldverstrekker uit Breda de volgende stap om het hypotheekproces zo eenvoudig en snel mogelijk te maken.