DIY-projecten in én rondom het huis

De handigste DIY-projecten (do it yourself projecten) speciaal voor in én rondom je huis! Steek je handen uit de mouwen en ga meteen aan de slag met de projecten die we voor je klaar hebben staan. Laat je inspireren!

DIY: keuken kruidenbakjes

Supersimpel en helemaal van deze tijd! Je eigen biologische kruidentuin binnen handbereik. Bekijk het stappenplan om je eigen kruidenbakjes te maken.

Zo betaal jij jouw verbouwing!

Verbouwen is in veel gevallen een hele uitdaging en gaat gepaard met het maken van vele keuzes. Welke keuzes je ook maakt, vaak lopen de kosten flink op. Maar hoe betaal je dan toch die verbouwing? Wij hebben het antwoord. Lees verder...

LAAT JE VERRASSEN

Kies je favoriete ruimte...

Tips over geldzaken

Kan ik dat ene huis op de hoek kopen? En hoe leen ik geld voor een verbouwing in of rondom mijn huis? Op deze en andere vragen vind je hier een duidelijk antwoord.

Woonkamer

Heerlijk relaxen na een drukke dag of juist gezellig met vrienden kletsen: de woonkamer is de plek waar het gebeurt. Bekijk woonkamer ideeën en kies de stijl die bij je past!

Tuin

De tuin wordt vaak gezien als een deel van je interieur. Of je nu een grote tuin of kleine tuin hebt: laat je inspireren met tuin ideeën en kom tot het beste tuinontwerp.

SPECIAAL VOOR IN JOUW HUIS

DIY-projecten: inspiratie

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.