Geplaatst op 22-06-2018

Gezelligheid in huis, dat creëer je zó!

Een huis gezellig maken kan op eindeloos veel manieren. Heb je inspiratie nodig? Lees snel verder voor vier leuke tips!

Gezelligheid in huis!

Bron: UrbanMoms.nl

Bloemen

Wat geeft een fijner en vrolijker gevoel dan een bos bloemen? Elk huis voelt frisser en levendiger als er een mooi boeket staat. Een leuke vaas erbij en klaar! En dat alles hoeft natuurlijk helemaal niet duur te zijn. Plaats de vaas op een hip berkboomstammetje voor een wauw-effect. Daarnaast is het een idee om een ander klein vaasje te plaatsen naast de bos bloemen, met bijvoorbeeld een paar bloemen erin. Dit geeft een extra gezellig effect!

Gezelligheid in huis!

Bron: onbekend

Kaarsjes

Zomer of winter: kaarsen zijn altijd geschikt om je huis gezellig te maken. Zet verschillende soorten kaarsjes in kleuren en hoogten bij elkaar voor een speels effect. In de zomer kun je lichte kaarsjes gebruiken en in de winter afwisselen met donkere kleuren. Ben je creatief aangelegd? Gebruik een vaas waarin een staande kaars past. Vul deze met water en een plantje of bloemetje. Dit geeft een creatief en origineel effect.

Gezelligheid in huis!

Bron: onbekend

Foto’s

Laat mooie momenten die je hebt beleefd voortleven in je interieur met je favoriete foto’s. Je kunt fotolijstjes ophangen aan de muur of neerzetten. Maar je kunt ook eens iets anders doen! Ga een eindje wandelen en zoek een geschikte lange stok. Maak aan het uiteinde van de stok twee touwtjes die je bovenaan vast kunt knopen zodat je het op kunt hangen aan de muur. Hang daarna kleine stokjes met of zonder bladeren óf touwtjes aan de stok. Aan deze touwtjes kun je met kleine knijpertjes foto’s ophangen. Eenvoudig, creatief en ook nog eens heel gezellig!

Gezelligheid in huis!

Bron: Instagram

Kussens, kleden en sprei

Zonder kussens ziet een bank er maar kaal uit. Een paar leuke kussens nodigen uit om plaats te nemen op de bank. Leg er een kleedje bij om een warm gevoel te creëren. Combineer de kleuren uit je interieur en laat deze terugkomen in je kussens voor een optimaal effect. Tot slot een kleine maatregel met een verrassend groot effect: plaats een sprei op je bed. Dit zorgt voor gezelligheid en sfeer in de slaapkamer.
_______________________________________________________________________

Met welke tip ga jij aan de slag?

Deel via: