Geplaatst op 27-03-2019

Het nieuwe interieur van Annemarie

Ze zijn inmiddels al een tijdje in beeld bij Venn Wooninspiratie en we volgen ze ook graag; Annemarie en Wouter. Vorig jaar wonnen ze een 3D-ontwerp via een actie van Venn Wooninspiratie en sindsdien zijn ze vaak in contact geweest met Grego Design. Bijvoorbeeld om hun wensen te bespreken, een moodboard samen te stellen, (moeilijke) keuzes te maken en het nodige advies te krijgen.

3D-ontwerp net echt

Uiteindelijk heeft dat allemaal z’n vruchten afgeworpen, want het eindresultaat mag er zijn… de 3D-tekening dan tenminste; je zou haast niet zeggen dat het tekeningen zijn! Zo mooi zijn ze.

Hieronder zie je de eerste twee afbeeldingen. Links het zicht op het keukenblok onder het raam, de keukentafel en de verlichting in de ruimte. Op de rechterfoto staat juist afgebeeld wat je ziet als je met de rug naar de keuken staat. Je ziet een gedeelte van de zithoek en de scheidingswand die gemaakt is van losse panelen.

3D-ontwerp Grego Design

Op de volgende foto’s zijn wat meer details te zien. Links zie je de kastenwand van de keuken en is bovendien goed te zien hoe alles naadloos op elkaar aansluit qua stijl, kleuren en materialen. Het is een geheel van zachte tinten, natuurlijke kleuren en rijke materialen.

Grego design 3D-ontwerp

Op de foto hierboven rechts zie je een detail van de zithoek. De achterwand is bedekt met een paneel dat een reliëf heeft van lange verticale banen. Daaronder een lage kast op de vloer die over de hele breedte van de kamer loopt en (gedeeltelijk) voor voldoende opbergruimte zorgt. Bovendien kunnen daarop mooie foto’s en een lamp worden geplaatst.

Interieurontwerp maakt een geheel

Naast deze zicht- en detailfoto’s, staat hieronder ook een overzichtsfoto waarop beide ruimtes goed te zien zijn. Zo is goed te zien dat de ruimte een geheel is qua stijl, maar toch voldoende van elkaar gescheiden zijn, door de scheidingswand en de lange hoekbank.

3D-ontwerp Grego Design

Zoals je ziet zorgt de grote plant (en de kleine plantjes achterin de hoek) voor sfeer en een stukje natuur. Je kunt dit zelf ook doen, bijvoorbeeld door een woonplant uit te kiezen uit ons blog over de woonplanten van 2019.

Wil je informatie inwinnen over de mogelijkheden van een ontwerp voor jouw interieur? Neem dan eens contact op met Grego Design.

Heb je wel behoefte aan ideeën, maar niet zo’n groot budget om een 3D-ontwerp te laten maken door een professionele interieurarchitect? Neem dan eens een kijkje op onze Instagram-pagina of Pinterest-borden.

 

Het vorige blog over de schetsen van Annemarie en Wouter gemist? Dat lees je hier terug. Wil je het eerste blog (ook) nog eens teruglezen? Dat kan hier.

Deel via: