Indelen en stylen

Het efficiënt indelen en sfeervol stylen van je huis vergt soms de nodige creativiteit en inspiratie. Ga opzoek naar die leuke woonaccessoires en creëer meer ruimte door net je bank anders te zetten.  Laat je inspireren en wordt weer verliefd op je huis!

Benieuwd hoe jij jouw verbouwing op een slimme manier kan betalen? Lees het hier.

Nederlands interieur op Netflix

Wist je dat er een Nederlands duo van interieurstylisten in een Netflix Original serie te zien is? Kijk hoe zij een oud penthouse omtoveren tot luxe loft.

How to: maak je eigen moodboard

Je ziet ze weleens: moodboards. Wij helpen je stap voor stap met het maken van jouw eigen professionele interieur-moodboard.

Woonplanten van 2019

Kom alles te weten over de woonplanten van 2019, per maand. Inclusief weetjes, onderhoud en herkomst van de planten. Ook voor jouw interieur!

Er hangt liefde in je interieur!

Valentijnsdag, voor de een te commercieel, de ander is gekwetst als er geen kaartje volgt. Lees hier hoe jouw interieur klaarstaat voor Valentijnsdag.

Een sfeervol huis na de feestdagen

Na de feestdagen is er altijd een gevoel van leegte. Hoe behoud je nu een sfeervol huis na de feestdagen? Lees het in dit artikel en laat je inspireren!

Zo betaal jij jouw verbouwing!

Verbouwen is in veel gevallen een hele uitdaging en gaat gepaard met het maken van vele keuzes. Welke keuzes je ook maakt, vaak lopen de kosten flink op. Maar hoe betaal je dat dan toch? Wij hebben het antwoord. Lees verder...

LAAT JE VERRASSEN

Kies je favoriete ruimte...

Slaapkamer

Een groot deel van je leven breng je slapend door. Ondanks dat je tijdens het slapen je ogen dicht hebt, is het belangrijk dat je slaapkamer interieur past bij jouw woonstijl.

Woonkamer

Heerlijk relaxen na een drukke dag of juist gezellig met vrienden kletsen: de woonkamer is de plek waar het gebeurt. Bekijk woonkamer ideeën en kies de stijl die bij je past!

Industriële keuken

Keuken

De keuken, vaak het bruisende middelpunt van jouw woning. Samen met familie & vrienden genieten in een keuken die perfect past in de ruimte en past bij de rest van je interieur.

SPECIAAL VOOR IN JOUW HUIS

Ideeën om je huis in te delen en te stylen

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.