Nederlands interieur op Netflix

Dat Nederlanders over de hele wereld te vinden zijn, dat wisten veel mensen al wel, maar in een Netflix serie? Wist je dat er een Nederlands duo van interieurstylisten in een Netflix Original serie te zien is?

Ze kregen er al veel aandacht mee; de Amsterdamse interieurgoeroes van Nicemakers laten hun talent zien in de Netflix-serie ‘Amazing Interiors’.

De opdrachtgevers voor dit droomproject kochten een penthouse, van zo’n 650 vierkante meter, in een oud Maastrichts gebouw uit de jaren zestig. Groot, hoog, wit, oud, maar toch stijlvol en strak. Voorheen gebruikt door verpleegkundigen. Het pand bewaart z’n juweeltje ongemerkt. Aan de buitenkant zou je namelijk niet verwachten dat er zo’n luxe loft in schuilt.

Een grote wens van de opdrachtgevers ging in vervulling: een jaren-zeventig-stijl toepassen in het penthouse  -  de expertise van Nicemakers. Die wens ging succesvol in vervulling. De vintage styling is magnifiek afgewerkt, met oog voor ieder klein detail in elke ruimte.

Er zijn lampen die op maat werden gemaakt van speciaal glas, wanden en plafonds van notenhouten panelen, een barretje dat verwerkt zit in een muur, een master bedroom van waaruit je de zon ziet opkomen, de charme van een cactus van 45 jaar oud, een wengé houten koffietafel die met behulp van een kraan in het gebouw werd gezet, een groot verzonken bad, een open haard middenin de woonkamer, en ga zo maar door.

Het levende kunstwerk staat vol met unieke vintage designmeubels, gekocht op beurzen en markten in bijvoorbeeld Brussel, Milaan en Parijs.

Nicemakers Netflix interior design interieur styling
Bron: YouTube
Nicemakers interieur styling
Bron: NPO TV Show Ivo Niehe

Je kunt je voorstellen dat, sinds de serie werd uitgezonden, de aanvragen nog sneller binnenstromen bij Nicemakers. Ze hebben zich echter voorgenomen om (slechts) enkele opdrachten per jaar te doen.

Benieuwd naar het duo Nicemakers? Ivo Niehe interviewde het koppel in een aflevering van de ‘TV Show op reis’. Vanaf 10:38 start het interview en zie je o.a. beelden van het penthouse in Maastricht.

Op Netflix staan overigens veel meer leuke programma's die over wonen en interieur gaan! De vijf meest interessante interieur-programma's zijn:

  • Amazing Interiors
  • The world's most extraordinary homes
  • Great Interior Design Challenge
  • Abstract: The Art of Design
  • Grand designs

Benieuwd of je dat leuke huis op de hoek kunt kopen? Bereken dan zelf eenvoudig je maximale hypotheek of laat je vrijblijvend informeren door een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Delen

The AddToAny Share Buttons plugin is not activated

Meer wooninspiratie...

5 tips voor een stijlvolle woonkamer inrichting

Voor het inrichten van je woonkamer indeling heb je wat creativiteit en interieur ideeën nodig. Of het nu gaat om een grote of kleine woonkamer. We geven je 5 handige tips voor een perfecte woonkamer inrichting.

De mooiste tegels voor in de badkamer

Tegels zijn een belangrijk onderdeel in je badkamer. Zo hebben badkamertegels veel invloed op de sfeer in de ruimte en geven ze een persoonlijke touch aan je interieur.

Van zandvlakte naar droomtuin

Je droomhuis is eindelijk klaar, maar de tuin lijkt nog op de Sahara. Bekijk welk tuintype bij jouw past en laat je inspireren voor jouw droomtuin.

Toilet inspiratie? 5 tips voor meer sfeer op je toilet

Het toilet: een ruimte die vaak wat kleiner is en lastig stijlvol in te richten. Daarom 5 tips om je toilet sfeervoller in te richten, zodat je er altijd op je gemak bijzit!

5x kledingkast: welke soort past in jouw slaapkamer?

Het efficiënt indelen van je slaapkamer is vaak een hele uitdaging met een kledingkast. Lees deze tips over de soorten kledingkasten en laat je inspireren.

5 tips voor een kindvriendelijke keuken

Koken met kinderen? Veiligheid voorop! Zorg met deze 5 tips voor een kindvriendelijke keuken, zodat het een gezellige en veilige plek is voor iedereen.

Badkamer inspiratie: 7x een vrijstaande badkuip

Genieten van een goed boek, een muziekje of intens genieten van de rust? Met een badkuip geniet je van een spa-moment gewoon bij jou thuis. Laat je inspireren!

Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een open badkamer en slaapkamer ineen. Praktisch en stijlvol. Lees in deze blog hoe je deze hotelervaring ervaart, gewoon bij jou thuis.

Zo kies je de perfecte keukenopstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken maak je veel keuzes, zo ook over de keukenopstelling. Kom erachter welke opstelling het beste in jouw huis past.

Zo verbouw je de zolder tot stijlvolle slaapkamer

Je zolder: de opslagplek van je huis. Met een slimme indeling profiteer je van extra ruimte en een waardestijging van je huis. Lees hier de tips!

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.