Geplaatst op 07-05-2018

Meer sfeer, hoe doe je dat?

Snelcursus voor iedereen die het maar niet voor elkaar krijgt een warme en gezellige ambiance te creëren in de woonkamer.

Stap 1: Kies een kleurenpalet. Welke kleur ook de hoofdtoon voert, er zijn altijd andere kleuren die er heel mooi bijpassen. In elke bouwmarkt zijn kleurstalen die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Stap 2: Selecteer zorgvuldig bijpassende accessoires. Kies je bijvoorbeeld voor een blauw pallet, dan zijn accessoires als schelpen en blank hout een goede match. Bij aardetinten kan je denken aan koper en goud. Vergeet in alle gevallen de planten niet! Een tropische plant bijvoorbeeld combineert goed met wit, zwart, zand, groen en grijs. Cactussen doen het mooi bij bontere kleurtinten. Gebruik voor het creëren van een warme sfeer ook zachte materialen als kussentjes en plaids.

Stap 3: Vuur: voor een sfeervolle setting is vuur de finishing touch! In de meest ideale situatie een knisperend haardvuur, maar ook een schaal met diverse kaarsen maakt al een groot verschil.

TIP: geen open haard? Op de meeste interactieve tv’s kan een knisperend haardvuur aangezet worden!

Deel via: