Geplaatst op 13-09-2019

Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een badkamer en slaapkamer ineen. Praktisch en ook stijlvol. Lees in deze blog hoe je een echte hotelervaring creëert, gewoon bij jou thuis.

Badkamer en slaapkamer in één ruimte

Vanuit je bed zo je douche of badkuip instappen: de droom van velen. Door het gebruik van een andere vloer of markering creëer je een visuele scheiding en behoud je het open gevoel van je badkamer en suite.

Een open badkamer in de slaapkamer brengt keuzes met zich mee. Plaats je een toilet? Op welke manier wordt het vocht gereguleerd?  Naast deze vragen is het essentieel om voldoende opbergruimte te hebben in een open badkamer. Je wilt namelijk niet tegen de rommel op de wastafel aankijken vanuit bed.

Een slaapkamer met badkamer op zolder maken: zo verbouw je de zolder tot stijlvolle slaapkamer

Half open badkamer

Meer privacy nodig in een open badkamer? Dan is een half open badkamer de oplossing. Hiermee behoud je het ruimtelijke gevoel én de luxe uitstraling. Zo heb je ook meer plek om opbergruimte te creëren.

De badkamer stijlvol inrichten? Lees hier 5 badkamertrends.

Badkamer en suite met glazen wand

Ook als je beide ruimtes gescheiden wilt houden is er goed nieuws: een open badkamer met glazen wanden. Zo geniet je van de luxe van een badkamer en suite én het ruimtelijke gevoel van een open badkamer. Ook heb je minder last van vocht of stank doordat de badkamer een aparte ruimte is.

Nare luchtjes in je badkamer? Zuiver de lucht met deze 6 perfecte planten voor in de badkamer!

Deel via: