Uitgelicht: 5 bijzondere slaapkamers

Wij hebben 5 bijzondere en spectaculaire moderne stijlen op een rijtje gezet! Een slaapkamer is meer dan alleen een kamer om in te slapen. Het is een intieme en persoonlijke ruimte. Belangrijk om jouw slaapkamer dus zo in te richten dat je jezelf er op je gemak voelt en tot rust komt. Je kunt hieronder fijn inspiratie opdoen!

1. Opvallend hoofdeinde

Het hoofdeinde geeft steun en bescherming zodat jij rustig kunt slapen. Het kan ook een uitgangspunt zijn van het interieur in de slaapkamer. Zoals op de foto heeft dit bed een bijzondere variant die ver boven het bed uitkomt. Dezelfde bruine kleur wordt gebruikt in de gordijnen. De slaapkamer is strak en voelt toch niet koud aan door de grote kussens, het juist lichte kleed onder het bed en het mooie witte beddengoed. Ook de lampen met warme verlichting dragen hun steentje bij aan de uitnodigende sfeer van deze slaapkamer.

Slaapkamer met hoofdsteun.

2. Industrieel

Een industriële inrichting is helemaal hip. Er wordt veelal gebruik gemaakt van deze woonstijl om een sterke persoonlijkheid uit te drukken. Deze slaapkamer speelt met verschillende materialen, structuren en kleuren; hout, metaal en een warm stoffen tapijt. Er is aandacht voor de bijzondere lampen en niet te vergeten de ijzeren omranding van het bed. De slaapkamer hoeft niet vol te staan met items. Zorg ervoor dat elk item met aandacht wordt geplaatst en bij je past.

Slaapkamer met industriele inrichting.

3. Bijzonder lichtspel

Bij het inrichten van de slaapkamer gaat er meestal veel aandacht uit naar het meubilair. Het licht is nét zo belangrijk! Het juiste licht kan een groot onderscheid maken; het kan de kamer groter doen lijken. Op deze foto is gekozen voor een mooie houten achterwand waar sfeervol licht uitkomt. Daarnaast hangt er een klein subtiel nachtkast-lampje. De combinatie zorgt voor een bijzondere en originele sfeer.

Slaapkamer met bijzonder licht.

4. Kleurrijk

Eenvoud niet echt jouw ding? Dan kun je ook kiezen voor een kleurrijke slaapkamer. De verschillende materiaalsoorten en kleuren zorgen voor een levendig gevoel. De kleuren creëren een persoonlijke touch en het tapijt zorgt ervoor dat je ’s ochtends met een goed gevoel uit bed stapt. Let er wel goed op dat het niet te druk wordt als je verschillende kleurcombinaties gebruikt. Maak gebruik van maximaal drie verschillende kleuren.

Slaapkamer met kleuren.

5. Minimalistische look

Aardetinten zijn de basis van deze trend. Het benadrukt het comfort en de warmte en zorgen ervoor dat de kamer niet koel overkomt. Een minimalistische, moderne kamer bevat niet veel spullen. De lange hangende lampen benadrukken het hoge plafond van de kamer.

Slaapkamer minimalistisch ingericht modern.

Je hebt het ideale ontwerp bedacht. Alleen kom je er achter dat je plannen groter zijn dan je bankrekening? Lees het artikel 'Zo betaal je jouw verbouwing'. Hierin lees je hoe jouw woonwens werkelijkheid kan worden.

Delen

The AddToAny Share Buttons plugin is not activated

Meer wooninspiratie...

5 tips voor een stijlvolle woonkamer inrichting

Voor het inrichten van je woonkamer indeling heb je wat creativiteit en interieur ideeën nodig. Of het nu gaat om een grote of kleine woonkamer. We geven je 5 handige tips voor een perfecte woonkamer inrichting.

De mooiste tegels voor in de badkamer

Tegels zijn een belangrijk onderdeel in je badkamer. Zo hebben badkamertegels veel invloed op de sfeer in de ruimte en geven ze een persoonlijke touch aan je interieur.

Van zandvlakte naar droomtuin

Je droomhuis is eindelijk klaar, maar de tuin lijkt nog op de Sahara. Bekijk welk tuintype bij jouw past en laat je inspireren voor jouw droomtuin.

Toilet inspiratie? 5 tips voor meer sfeer op je toilet

Het toilet: een ruimte die vaak wat kleiner is en lastig stijlvol in te richten. Daarom 5 tips om je toilet sfeervoller in te richten, zodat je er altijd op je gemak bijzit!

5x kledingkast: welke soort past in jouw slaapkamer?

Het efficiënt indelen van je slaapkamer is vaak een hele uitdaging met een kledingkast. Lees deze tips over de soorten kledingkasten en laat je inspireren.

5 tips voor een kindvriendelijke keuken

Koken met kinderen? Veiligheid voorop! Zorg met deze 5 tips voor een kindvriendelijke keuken, zodat het een gezellige en veilige plek is voor iedereen.

Badkamer inspiratie: 7x een vrijstaande badkuip

Genieten van een goed boek, een muziekje of intens genieten van de rust? Met een badkuip geniet je van een spa-moment gewoon bij jou thuis. Laat je inspireren!

Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een open badkamer en slaapkamer ineen. Praktisch en stijlvol. Lees in deze blog hoe je deze hotelervaring ervaart, gewoon bij jou thuis.

Zo kies je de perfecte keukenopstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken maak je veel keuzes, zo ook over de keukenopstelling. Kom erachter welke opstelling het beste in jouw huis past.

Zo verbouw je de zolder tot stijlvolle slaapkamer

Je zolder: de opslagplek van je huis. Met een slimme indeling profiteer je van extra ruimte en een waardestijging van je huis. Lees hier de tips!

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.