Geplaatst op 07-05-2018

Trendy betonlook in de badkamer

Helemaal van deze tijd; een betonlook badkamer. Veelzijdig, stoer en zeer makkelijk te onderhouden vanwege de vuil- en waterafstotende aard.

Betonstuc (of beton cire) kan op diverse manieren worden toegepast in de badkamer. Op de wanden, de vloer en zelfs het badkamermeubel kan van betonstuc worden gemaakt. Het materiaal is leverbaar in nagenoeg alle grijstinten en kan op evenzoveel manieren afgewerkt worden. Betonstuc wordt veel gecombineerd met hout. Hierdoor ontstaat een warme, rustgevende natuurlijk sfeer. Ideaal voor in de badkamer!

Naast dat de betonlook en heel gaaf uitziet is het ook nog eens hartstikke praktisch:

  1. Betonstuc is waterafstotend en daarom ideaal toepasbaar in de badkamer of het toilet.
  2. Dit materiaal heeft een gladde structuur, zonder naden. Hierdoor het snel en makkelijk schoon te houden. Bovendien kan betonstuc worden gereinigd met groene zeep, dus agressieve chloor en bleek kunnen de deur uit.
  3. Zo’n beetje elk onderdeel van de badkamer kan in betonstuc worden uitgevoerd omdat het materiaal op bijna elke ondergrond hecht. Een douchecabine of badkamermeubel in betonlook is allemaal mogelijk. Of gebruik betonstuc over de oude badkamertegels. Dit scheelt een hoop werk!

Deel via: