Geplaatst op 06-07-2018

Zo hoort je trouwe viervoeter er bij!

Net zoals z’n baasje heeft ook een hond een eigen plek nodig. Wij pakken dit eens origineel en creatief aan! Een fijne plek voor je hond én een leuke eyecatcher in jouw interieur!

Onze huisdieren hebben een behoorlijke invloed op ons interieur. De bank wordt (stiekem) gebruikt als bed en speeltjes in overvloed. En ja… die bench is nou niet bepaald een mooi item in je woonkamer.

Je kunt natuurlijk gewoon een simpele mand of kussen neerleggen. Wij hebben een paar super toffe ideeën om het eens anders te doen en een hondenplek te verwerken in je interieur.

Bijzettafel met een bench erin verwerkt erg stijlvol.

Bron: etsy

1. Hondenhok én bijzettafel in één

Jouw trouwe viervoeter hoort er helemaal bij! Het interieur is verwerkt in een prachtige bench voor je hond. Als je thuis bent kun je ervoor kiezen om het hokje open te laten. Zo kan je hond ervoor kiezen om een rustige plek op te zoeken wanneer er bijvoorbeeld visite is. Een lekker mandje of kleedje erin, een bakje water en je hond zal zich gauw thuis voelen in deze stijlvolle bench.

Creatieve doe-het-zelf een eenpersoonsbed omtoveren tot hondenplek

2. Voor de creatieveling

Heb je meerdere honden rondlopen in jouw huis? Dan is dit wellicht een leuk idee! Je moet er wel een klein beetje creatief voor zijn en een eenpersoonsbed over hebben. De hondenplek op de foto hierboven  is gemaakt van een verlaagd eenpersoonsbed zodat de honden er makkelijk in kunnen stappen. Er passen meerdere honden op. Een mooie deken erin, schilderijtje erboven, wat groen toegevoegd en je hebt een stijlvolle hoek gecreëerd in jouw woonkamer. Je hond zal zich helemaal thuis voelen met een plek als deze.

 

Ouderwets koffertje als slaap en rustplekje omgetroverd voor de hond.

Bron: foto van Karen. K. Will

3. Reisliefhebbers

Heb je een ouderwets of modern (net hoe jouw interieur is ingericht) koffertje over? Zet er pootjes onder en je hebt een leuk en best wel schattig hondenplekje gecreëerd. Uiteraard kun je zelf een koffertje kiezen die het beste bij jouw interieur en viervoeter past!

 

Autoband omtoveren tot hondenplek.

4. Autobandmandje

Een oude autoband kun je omtoveren tot een leuk en origineel hondenmandje! De band kun je verven naar een kleur die jij leuk vindt. Kussentje erin en je hebt een blije hond én een creatief hondenmandje gecreëerd.

Kortom, er zijn veel leuke manieren om een speciaal plekje te creëren in huis voor jouw viervoeter. Eenvoudig, origineel en helemaal bijpassend aan je interieur! Hoe ziet de plek van jouw huisdier eruit?

Bekijk ons pinterest bord voor nog meer inspiratie!

Deel via: