Auto vol slaapzakken opgehaald in Friesland

Slaapzakken ophalen in Friesland
Geplaatst op 29-10-2021

Pascale Prins reed met één missie naar Friesland: slaapzakken ophalen voor onze Sheltersuit actie. Mooi om te zien dat steeds meer partners dit initiatief een warm hart toedragen en de uitdaging zijn aangegaan om slaapzakken te verzamelen voor warmte en bescherming voor daklozen.

Dag met een gouden randje

Pascale vertelt: “Het was voor mij een dag met een gouden randje. Allereerst werd ik enthousiast ontvangen bij De Hypotheker Heerenveen. Twan Theuns, Erkend Hypothecair Planner, heeft de actie heel warm ondersteund. Op lokale online marktplaatsen in Friesland plaatste hij een oproep, waarmee hij meer dan 35 slaapzakken wist te verzamelen. Op het kantoor van de Hypotheker kreeg ik, naast de slaapzakken, ook nog Friese oranjekoek mee. En dat was nog niet alles; Twan nodigde me persoonlijk bij hem thuis uit voor een lekkere lunch met broodjes en suikerbrood. Die gastvrijheid vond ik hartverwarmend.”

Samen bereiken we meer dan alleen

Ook de plaatselijke notaris in Heerenveen, Notariskantoor Savenije, heeft de actie omarmd. Bert Tjaarda had ook slaapzakken klaar liggen om opgehaald te worden. Pascale: “Mooi om te zien dat iedereen zo betrokken is. Samen bereiken we meer dan alleen. Met een auto vol slaapzakken reed ik weg uit Friesland. Ik kon niet eens meer door de achterruit naar buiten kijken. De terugweg duurde door file wat langer, maar ik had het er graag voor over!”

Wil jij ook Sheltersuit steunen met je oude slaapzak?