Alle informatie voor hypotheekadviseurs op één plek | Venn Hypotheken

Speciaal voor jou als hypotheekadviseur!

#begrijpelijk  #betrokken  #betrouwbaar

Speciaal voor jou als hypotheekadviseur!

Venn Hypotheken voor adviseurs

Als betrokken partij staat Venn Hypotheken voor een persoonlijke aanpak met snel duidelijkheid over de financiële mogelijkheden voor jouw klant. Een begrijpelijke, betaalbare hypotheek met een scherpe rente én waarbij de hypotheek binnen no time goed geregeld is! Als onderdeel van NN Investment Partners zijn wij betrouwbaar met uitstekende, heldere voorwaarden. Dat is makkelijk voor onze klanten, maar ook voor jou als adviseur.

Nieuws

Stater stapt voor E-adviseur over op eHerkenning

Vanaf februari 2022 introduceert Stater stapsgewijs eHerkenning om het inloggen op E-adviseur nog veiliger en makkelijker te maken.

De ‘warme’ Decembermaand van Venn is volop in gang!

Warme bescherming bieden aan daklozen is een mooie missie die we samen met Sheltersuit een warm hart toedragen! We blijven dan ook enorm trots dat we ons sponsor en lid van de Sheltersuit familie mogen noemen. Iedereen verdient immers warmte, bescherming en waardigheid!Betrokkenheid van ons netwerkDe betrokkenheid van ons netwerk kan worden omschreven als warmhartig!…

Venn Hypotheken officieel lid van Energy Efficient Mortgage Label

Venn Hypotheken is officieel lid geworden van het Energy Efficient Mortgage Label (EEM label). We kijken ernaar uit om deze ervaring te delen met de andere leden, zowel op Europees als op nationaal niveau via de Energy Efficient Mortgages NL Hub (EEM NL Hub).Marc de Moor, Chief Executive Officer bij Venn Hypotheken: “Toewijding aan duurzaamheid…

De pluspunten van Venn

  • Scherpe rente die automatisch meedaalt, met dagrente en zonder opslag op aflossingsvrij en 1-2-3 regeling voor ondernemers.
  • Geen gedoe. Zo kan je box III gewoon meefinancieren (geen geld in handen bij de notaris). En betaal je bijvoorbeeld geen bereidstellingsprovisie.
  • Standaard snelle verwerkingstijden. En nog sneller als jouw aanvraag super veel spoed heeft.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.