Disclaimer

Lees hier de disclaimer welke van toepassing is op deze website en de disclaimer die van toepassing is op gepersonaliseerde video’s.

Website

De informatie die op deze website wordt weergegeven is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht, maar voor de juistheid of volledigheid kan Venn Hypotheken niet instaan.

Uitsluiting aansprakelijkheid
Venn Hypotheken is niet aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze website. Hoewel Venn Hypotheken zich inspant om de inhoud van deze website zo actueel en volledig mogelijk te houden, biedt zij voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die op deze website wordt gepubliceerd geen enkele garantie. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Intellectueel eigendom
Alle op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn in eigendom bij Venn Hypotheken en worden beschermd door databankrecht, auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is op geen enkele wijze toegestaan de inhoud van de website of delen daarvan te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen, tenzij Venn Hypotheken hiervoor een schriftelijke toestemming heeft verstrekt.

Wijzigingen
Venn Hypotheken behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen.

Video

Aan de inhoud van de video kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraak gemaakt worden op de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze video. De inhoud van de video is samengesteld op basis van de door jou of jouw hypotheekadviseur aangeleverde informatie. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze video grote zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Venn Hypotheken B.V. geeft geen enkele garantie ten aanzien van de aard en inhoud van de video en is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens als weergegeven in de video.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.