Disclaimer website

Op deze website wordt informatie verstrekt over de producten en diensten van Venn Hypotheken. Als je gebruik maakt van deze website en kennis neemt van de inhoud ervan, dan gelden daarvoor de volgende voorwaarden.

Website

Via onze website zorgen wij voor begrijpelijke en betrouwbare informatie. De informatie op de website is algemeen en indicatief en is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website grote zorgvuldigheid is betracht kan er altijd sprake zijn van onjuistheden en/of onvolledigheden en bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is, of dat de website niet beschikbaar is. Mocht hiervan sprake zijn dan horen wij dit uiteraard graag.

Voor de informatie op onze website maken wij gebruiken van betrouwbare bronnen. Wij garanderen echter niet dat de verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn vrij zijn van virussen. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraak worden gemaakt.

De informatie op onze website (waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s) mag niet zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgedragen, openbaar gemaakt, bewerkt of verspreid.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.