Disclaimer

Inhoud

De informatie die op deze website wordt weergegeven is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht, maar voor de juistheid of volledigheid kan Venn Hypotheken niet instaan.

 

Uitsluiting aansprakelijkheid

Venn Hypotheken is niet aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze website. Hoewel Venn Hypotheken zich inspant om de inhoud van deze site zo actueel en volledig mogelijk te houden, biedt zij voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die op deze website wordt gepubliceerd geen enkele garantie. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Intellectueel eigendom

Alle op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn in eigendom bij Venn Hypotheken en worden beschermd door databankrecht, auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is op geen enkele wijze toegestaan de inhoud van de website of delen daarvan te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen, tenzij Venn Hypotheken hiervoor een schriftelijke toestemming heeft verstrekt.

 

Wijzigingen

Venn Hypotheken behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen.

Krijg een indicatie van jouw maximale leenbedrag met onze bereken tool

Bereken leenbedrag

Neem de volgende stap: maak een afspraak bij een onafhankelijke adviseur bij jouw in de buurt

terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.