Ons verhaal

Zoek je iemand die #begrijpelijk, #betrokken en #betrouwbaar is? Welkom bij Venn Hypotheken! Dé hypotheekverstrekker die heerlijk wonen mogelijk maakt voor iedereen.

Iedere dag werken wij bij Venn Hypotheken met passie en plezier om onze klanten blij te maken met een passende hypotheek. Wij geven om de mensen met en voor wie we werken. Venn Hypotheken heeft duizenden tevreden klanten door heel Nederland. Wij bieden hypotheken aan met een scherpe rente en voorwaarden die passen bij de markt van dit moment. Daarmee maken wij heerlijk wonen mogelijk voor iedereen. 

Waar we voor staan

venn hypotheken kernwaarde begrijpelijk

Wij zijn #begrijpelijk


Wij doen dingen op een duidelijke, transparante manier, zonder poespas en gedoe. Dankzij onze persoonlijke en doortastende aanpak ben je verzekerd van een uiterst soepel aanvraagproces en een aantrekkelijke rente met uitstekende voorwaarden. Wij luisteren naar onze klanten, geven heldere antwoorden en doen het graag elke dag een beetje beter.

venn hypotheken kernwaarde betrokken

WIJ ZIJN #betrokken

Wij maken heerlijk wonen mogelijk voor iedereen en staan voor jouw persoonlijke belangen. Of je nu voor een baas werkt of ondernemer of zzp’er bent. Wij zijn er voor jou! Wij zijn ambitieus en gemotiveerd om de juiste dingen te doen. Daarnaast zijn wij ook maatschappelijk betrokken en dragen waar mogelijk een steentje bij aan een duurzame en groene wereld.

venn hypotheken kernwaarde betrouwbaar

Wij zijn #betrouwbaar

Bij ons werken financiële denkers en doeners met vele jaren ervaring in de hypotheekmarkt. We komen onze afspraken na en zijn eerlijk en oprecht. Wij werken samen met speciaal geselecteerde hypotheekadviseurs en andere gespecialiseerde partijen. Zo houden we de kosten laag, terwijl het proces en de kwaliteit gewaarborgd blijven.

Venn Hypotheken ♡ Stichting Sheltersuit

Wij ondersteunen Stichting Sheltersuit door geld, tijd en middelen te doneren om bescherming, waardigheid en warmte te geven aan degenen die geen warme plek hebben die 'thuis' wordt genoemd. Wij geloven dat ieder mensenleven telt en iedereen recht heeft op deze kleine warme schuilplaats als ze die nodig hebben. Onze medewerkers zetten zich graag in voor het opzetten van acties om betrokkenheid en bewustwording te creëren.

Sheltersuit lachend meisje

Trots lid van de Sheltersuit-familie

Als hypotheekverstrekker met een maatschappelijk hart zijn we #betrokken bij de mensen en de wereld om ons heen. Daarom zijn we heel trots op onze samenwerking met Stichting Sheltersuit.

Lees meer »

Ilse en Monique bij Sheltersuit

DE EERSTE KENNISMAKING

Monique van Dongen legt uit hoe het contact tot stand kwam: "Toen ik Bas Timmer, de oprichter van Sheltersuit, zijn verhaal hoorde vertellen bij het tv-programma Jinek, was ik meteen gegrepen."

Lees verder »

Slaapzakken ophalen in Friesland

PASCALE HAALT SLAAPZAKKEN OP

Onze eerste actie voor Sheltersuit is het inzamelen van slaapzakken. Dat doen we niet alleen, maar samen met ons netwerk. De medewerkers van Venn gaan de komende tijd nog meer acties opzetten om Sheltersuit te ondersteunen.

Lees verder »

Een kijkje achter de schermen

We zijn enthousiast en werken met plezier en humor. Met onze partners werken we graag samen en denken mee met onze klanten vanuit onze kernwaarden. We zijn trots om bij Venn Hypotheken te werken, zijn pro-actief, eerlijk en komen onze afspraken na. Graag nodigen we je uit om een kijkje achter de schermen te nemen.

Onderdeel uitmaken van ons team?

Ben je enthousiast geworden over Venn Hypotheken en wil je onze nieuwe collega worden? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

vacature werken bij Venn Hypotheken

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.