Ons verhaal

Zoek je iemand die #begrijpelijk, #betrokken en #betrouwbaar is? Welkom bij Venn Hypotheken! Dé hypotheekverstrekker die heerlijk wonen mogelijk maakt voor iedereen.

Venn Hypotheken heeft duizenden tevreden klanten door heel Nederland. Wij bieden hypotheken aan met een scherpe rente en voorwaarden die passen bij de markt van dit moment. Daarmee maken wij heerlijk wonen mogelijk voor iedereen. Wij geven om de mensen met en voor wie we werken. Ook zijn wij onderdeel van NN Investment Partners, de vermogensbeheerder van NN Group, de grootste Nederlandse levensverzekeringsmaatschappij.

Samen bereik je meer dan alleen. Wij ondersteunen Stichting Sheltersuit door geld, tijd en middelen te doneren om bescherming, waardigheid en warmte te geven aan degenen die geen warme plek hebben die "thuis" wordt genoemd. Wij geloven dat ieder mensenleven telt en iedereen recht heeft op deze kleine warme schuilplaats als ze die nodig hebben.

Wij zijn #begrijpelijk

Wij doen dingen op een duidelijke, transparante manier, zonder poespas en gedoe. Dankzij onze persoonlijke en doortastende aanpak ben je verzekerd van een uiterst soepel aanvraagproces en een scherpe rente met uitstekende voorwaarden. Wij ondersteunen communicatie met gepersonaliseerde video boodschappen.

Wij zijn #betrokken

Wij maken heerlijk wonen mogelijk voor iedereen en staan voor jouw persoonlijke belangen. Of je nu voor een baas werkt of ondernemer of zzp’er bent. Wij zijn er voor jou! Wij werken met passie en plezier en zijn gemotiveerd om de juiste dingen te doen. Wij zijn ambitieus en gemotiveerd om de juiste dingen te doen. Wij zijn daarnaast ook maatschappelijk betrokken en dragen waar mogelijk een steentje bij aan een meer duurzame en groene wereld.

Wij zijn #betrouwbaar

Bij ons werken financiële denkers en doeners met vele jaren ervaring in de hypotheekmarkt. We komen onze afspraken na en zijn eerlijk en oprecht. Wij werken samen met speciaal geselecteerde hypotheekadviseurs en andere gespecialiseerde partijen. Zo houden we de kosten laag, terwijl het proces en de kwaliteit gewaarborgd blijven.

Onderdeel van NN Investment Partners

Venn Hypotheken is onderdeel van NN Investment Partners, de vermogensbeheerder van NN Group, één van de grootste Nederlandse financiële dienstverleners. Samen zetten we hoog in op verantwoord beleggen. Het geld dat nodig is om hypotheekleningen te verstrekken haalt Venn Hypotheken op bij o.a. pensioenfondsen, verzekeraars en banken. Deze partijen willen, net zoals Venn Hypotheken, op verantwoorde wijze in de economie investeren. Op de website van NN IP kan je meer lezen over verantwoord beleggen.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.