Maatschappelijk betrokken

Wij bieden een veilig thuis aan iedereen. Ook als het even tegenzit, want iedereen verdient warmte, bescherming en waardigheid. Aandacht voor het milieu en onze omgeving vinden we belangrijk. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst! #betrokken

Venn Hypotheken neemt haar verantwoordelijkheid en verbindt maatschappelijke en zakelijke doelen met elkaar op een mooie manier. Dit levert positieve energie en meer betrokkenheid met onze klanten en de Nederlandse maatschappij op. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen een warm en veilig thuis te bieden. Ook als het wat moeilijker gaat. Want iedereen verdient warmte, bescherming en waardigheid.

Wij staan voor jouw persoonlijke belangen


Wij gunnen iedereen een eigen woning. Om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen, bieden wij jou flexibele en verantwoorde hypotheken, zonder addertjes onder het gras. Wij zorgen extra goed voor onze klanten op het moment dat zij moeite hebben met het betalen van hun hypotheek. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Wij zijn er voor jou!

VOOR IEDEREEN:

  • Of je nu voor een baas werkt of zelf de baas bent.
  • Of je je eerste huis koopt, of al eerder een hypotheek hebt gehad.

VOOR ALS HET MOEILIJK GAAT:

  • Bij (dreigende) betalingsproblemen door o.a. ontslag.
  • Je gaat scheiden van je partner.
  • Bij overlijden.

VOOR DE SAMENLEVING:

  • Samen werken wij aan het verduurzamen van de woningmarkt.
  • Wij zijn er voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben.

Wij zetten ons in voor stichting Sheltersuit

Niet iedereen heeft het geluk een warm en veilig thuis te hebben. Bij Stichting Sheltersuit maken mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt (d.w.z. voormalige vluchtelingen en voormalige daklozen), uit gerecycleerd materiaal Sheltersuits (extra warme jassen/slaapzakken) en Shelterbags (draagbaar, beschut bed) voor daklozen. De Sheltersuit zorgt ervoor dat mensen in barre weersomstandigheden kunnen overleven.

Een warm thuis voor daklozen

Wereldwijd slapen meer dan 150 miljoen mensen buiten in de kou. Armoede, psychische aandoeningen, onverwachts verlies van banen, natuurrampen en oorlogen
zijn de belangrijkste oorzaken van dakloosheid.

Samen bereik je meer dan alleen. Wij ondersteunen Stichting Sheltersuit door geld, tijd en middelen te doneren om bescherming, waardigheid en warmte te geven aan degenen die geen warme plek hebben die "thuis" wordt genoemd. Wij geloven dat ieder mensenleven telt en iedereen recht heeft op deze kleine warme schuilplaats als ze die nodig hebben.

"Het is niet vanzelfsprekend om de nacht veilig en warm door te komen. Maak een warm gebaar en schenk je oude slaapzak. Samen bieden we warmte!"

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.