Iedereen verdient een warmer thuis

met bescherming en waardigheid!

#deeljewarmte #betrokken

Venn Hypotheken - trots lid van de Sheltersuit-familie

Venn Hypotheken is een hypotheekverstrekker met een maatschappelijk hart. Wij zijn #betrokken bij de mensen en de wereld om ons heen. Met onze hypotheken zorgen we dat onze klanten een thuis kunnen creëren, maar we zijn er ook voor hen die helaas geen thuis hebben. Graag dragen we bij aan het welzijn van deze mensen. We zijn dan ook enorm trots dat we ons sponsor mogen noemen van Stichting Sheltersuit.

Sheltersuit in het kort

De Sheltersuit is een wind- en waterdichte jas die kan worden omgetoverd tot een warme slaapzak. De Sheltersuit wordt gemaakt van gerecyclede materialen of overschotten van de textielindustrie. Deze jassen worden aangeboden aan daklozen en aan vluchtelingen op verschillende plekken in de wereld. ‘Iedereen verdient warmte, bescherming en waardigheid’, vinden ze bij Sheltersuit. En bij Venn Hypotheken zijn we het daar roerend mee eens. De medewerkers van Sheltersuit zijn vluchtelingen, ex-daklozen of mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Aan alle kanten een maatschappelijk betrokken en sociale organisatie dus!

Oprichter Bas Timmer:


"Elke dakloze verdient een Sheltersuit! Ik ontwierp de jas met aanritsbare slaapzak nadat de dakloze vader van een vriend was overleden aan onderkoeling. Sheltersuit is de nieuwe duurzame partner geworden van Venn Hypotheken!"

Samen bereik je meer dan alleen!

Wij gaan een langdurige samenwerking aan en steunen Sheltersuit door geld, tijd en middelen te doneren. Wij dagen ons netwerk maar wat graag uit om zich bij ons aan te sluiten. Onze intrinsiek gemotiveerde medewerkers initiëren regelmatig acties om betrokkenheid en bewustwording te creëren.

Wat we zoal doen

over Sheltersuit


Bij Stichting Sheltersuit maken mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, uit gerecycled materiaal, Sheltersuits en Shelterbags voor vluchtelingen en daklozen.
Bekijk de video >

DE EERSTE KENNISMAKING

Monique van Dongen legt uit hoe het contact tot stand kwam: "Toen ik Bas Timmer, de oprichter van Sheltersuit, zijn verhaal hoorde vertellen bij het tv-programma Jinek, was ik meteen gegrepen."
Lees verder >

PASCALE HAALT SLAAPZAKKEN OP

De medewerkers van Venn gaan de komende tijd een aantal acties opzetten om Sheltersuit te ondersteunen. Met onze eerste actie gaan wij bijvoorbeeld slaapzakken inzamelen.
Lees meer >

AANGRIJPENDE VERHALEN

Van slaapzak tot Sheltersuit

Moumin Albibi (25) startte zes jaar geleden als vrijwilliger voor Sheltersuit. Nu is hij een van onze fulltime medewerkers. ‘Logistiek medewerker’, zo zegt Moumin lachend. ‘Ik regel hier op het atelier alles.’

Die droom heeft Moumin nog steeds. Naast zijn werk bij Sheltersuit is hij gestart als zzp’er. Hij maakt kussenslopen en verkoopt die aan winkels.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.