Stappenplan

Venn Hypotheken kunnen alleen afgesloten worden na advies door een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten zijn immers erg belangrijke financiële beslissingen in je leven. Advies is onmisbaar.

Ook als je een hypotheek hebt afgesloten, is het verstandig deze goed te onderhouden en je bij belangrijke gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld trouwen, scheiden en arbeidsongeschiktheid te laten adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Berekening gemaakt?

Neem de volgende stap: helder advies

Stap 1: helder advies van een onafhankelijke adviseur

Stap 2: offerte aanvraag

Stap 3: hypotheekakte ondertekenen bij de notaris

Stap 4: wonen in jouw nieuwe huis

Stap 1: Onafhankelijke hypotheekadviseur

De hypotheekadviseur brengt je situatie helder in kaart. Hij bekijkt wat je financiële doelen zijn en de risico’s die je kunt lopen bij het kopen van een huis. Wat als je eerder wil stoppen met werken, wat als je met pensioen bent of als één van beide partners arbeidsongeschikt wordt of overlijdt? Hij laat zien welke belasting- en pensioen regels op jou van toepassing zijn en welke aanvullende verzekeringen voor jou geschikt zijn.

Stap 2: Offerte aanvragen

Je hypotheekadviseur zal een kredietvoorstel voor je aanvragen bij Venn Hypotheken. Deze offerte neemt hij samen met je door. Als Venn Hypotheken goed bij je past, kies je voor Venn Hypotheken. Je levert een aantal documenten aan, zodat wij je aanvraag kunnen beoordelen. Eenmaal goedgekeurd ben je klaar om het kredietaanbod te ondertekenen en kun je naar de notaris.

Stap 3: Hypotheekakte bij de notaris

Als de koopakte gepasseerd is, stelt de notaris de hypotheekakte, leningsovereenkomst en eindafrekening voor je op. Je ondertekent de akte en de overeenkomst en dan ben je de trotse bezitter van jouw nieuwe woning. Gefeliciteerd!

Stap 4: Nieuw huis

Je betaalt maandelijks rente en aflossing voor het geld dat je hebt geleend.

Via MijnHypotheekOnline kun je 24/7 de actuele status van je hypotheek raadplegen en bijvoorbeeld via iDEAL een extra aflossing doen. Ook kun je eenvoudig een declaratie indienen voor je bouwdepot of een nieuw bankrekeningnummer doorgeven.

Wil je echter je hypotheek verhogen voor een verbouwing of heb je later plannen voor een nieuw huis, neem dan contact op met je hypotheekadviseur om dit te regelen. Hij zal je graag verder helpen.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.