Stappenplan

Venn Hypotheken kunnen alleen afgesloten worden na advies door een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten zijn immers erg belangrijke financiële beslissingen in uw leven. Advies is onmisbaar.

Ook als u een hypotheek heeft afgesloten, is het verstandig deze goed te onderhouden en u bij belangrijke gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld trouwen, scheiden en arbeidsongeschiktheid te laten adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Berekening gemaakt?
Neem de volgende stap: helder advies

Helder advies van een onafhankelijke adviseur

Offerte aanvraag bij Venn en andere aanbieders

Hypotheekakte ondertekenen bij uw notaris

Wonen in uw nieuwe huis

Stap 1: Onafhankelijke hypotheekadviseur

De hypotheekadviseur brengt uw situatie helder in kaart. Hij bekijkt wat uw financiële doelen zijn en de risico’s die u kunt lopen bij het kopen van een huis. Wat als u eerder wil stoppen met werken, wat als u met pensioen bent of als één van beide partners arbeidsongeschikt wordt of overlijdt? Hij laat zien welke belasting- en pensioen regels op u van toepassing zijn en welke aanvullende verzekeringen voor u geschikt zijn.

Stap 2: Rente aanbod van aanbieders

Uw hypotheekadviseur zal voor u een kredietvoorstel aanvragen bij Venn Hypotheken en enkele andere aanbieders. Deze offertes neemt hij samen met u door. Als Venn Hypotheken goed bij u past, kiest u voor Venn Hypotheken. U ondertekent het kredietvoorstel en levert een aantal documenten aan, zodat wij uw aanvraag kunnen beoordelen. Eenmaal goedgekeurd bent u klaar om het kredietaanbod te ondertekenen en kunt u naar de notaris.

Stap 3: Hypotheekakte bij uw notaris

Als de koopakte gepasseerd is, stelt de notaris de hypotheekakte, leningsovereenkomst en eindafrekening voor u op. U ondertekent de akte en overeenkomst en dan bent u de trotse bezitter van uw nieuwe woning. Gefeliciteerd!

Is op de dag dat u bij de notaris de hypotheekakte tekent de rente voor uw lening lager dan die in het renteaanbod? Dan krijgt u die lagere rente! Dat is een van de unieke eigenschappen van een Venn hypotheek!

Stap 4: Nieuw huis

U betaalt maandelijks rente en aflossing voor het geld dat u heeft geleend.

Via MijnHypotheekOnline kunt u 24/7 de actuele status van uw hypotheek raadplegen of via iDEAL een extra aflossing doen. Ook kunt u eenvoudig een declaratie indienen voor uw bouwdepot of een nieuw bankrekeningnummer doorgeven.

Wilt u echter uw hypotheek verhogen voor een verbouwing of heeft u later plannen voor een nieuw huis, neem dan contact op met uw hypotheekadviseur om dit te regelen. Hij zal u graag verder helpen.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Een Venn hypotheek kunt u krijgen bij een zorgvuldig geselecteerde groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij helpen u van aanvraag tot passeren van de hypotheek.

Vul hieronder uw postcode in en vind een adviseur bij u in de buurt.

Geen juiste postcode ingevuld, vul je postcode als volgt in: 1234AA
terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul uw e-mail adres in. Dit veld is verplicht.

Vul uw telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Vul eventuele aanvullende informatie in. Dit veld is optioneel.

Uw e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.