Venn Hypotheken en duurzaamheid

Een duidelijk en eerlijk verhaal. Dat is wat Venn Hypotheken haar klanten biedt. Ook als het gaat om duurzaam wonen. Een eerlijk verhaal dat start met inzicht in de mogelijkheden duurzamer te wonen en duidelijkheid biedt over de financiering ervan. En omdat we een duurzame toekomst met z’n allen mogelijk moeten maken, kijken we daarnaast naar ons eigen handelen. Dus, waar het kan, maken we ook in onze eigen bedrijfsvoering duurzame keuzes.  

Gezin, duurzaam,

Duurzaam wonen is heerlijk wonen

Wij maken heerlijk wonen mogelijk voor iedereen. En steeds vaker raakt dat aan duurzaam wonen. Veel energiebesparende voorzieningen zijn tenslotte niet alleen goed voor je portemonnee én het milieu, maar ze vergroten ook het wooncomfort. Bij Venn Hypotheken kunnen klanten extra geld lenen om energiebesparende maatregelen te financieren. Via blogs, onze website en sociale media wijzen we onze klanten op deze mogelijkheid. En natuurlijk via het belangrijkste communicatiekanaal, de hypotheekadviseurs.

Samen sta je sterker 

Bij Venn Hypotheken zien we het belang van duurzaamheid en zoeken we de verbinding met vooruitstrevende partijen op dit onderwerp. Samen weet je immers meer dan alleen.

Aansluiting bij Sectorcollectief Duurzaam Wonen

Om het belang van duurzaam wonen ook bij hypotheekadviseurs meer onder de aandacht te brengen, hebben we ons aangesloten bij het Sectorcollectief Duurzaam Wonen. Doel van dit collectief is om verduurzaming van de eigen woning te versnellen, door dit onderdeel te laten zijn van het hypotheekadvies. Om dat te bereiken bieden ze adviseurs een aanvullende opleiding aan gericht op duurzaam wonen.    

Logo Sector collectief Duurzaam wonen

Samenwerking met Greenchoice

Greenchoice is dé partij als het gaat om duurzame energie. Zij brengen al meer dan 20 jaar groene energie dichterbij. Daarbij helpen zij bij het opwekken en besparen van energie én zijn zij één van de grootste bosbeschermers ter wereld. Als specialist op dit onderwerp helpt Greenchoice ons en onze klanten om beter inzicht te krijgen in de verschillende verduurzamingsmogelijkheden en de daarbij horende kosten. Daarnaast kunnen klanten van Venn Hypotheken gebruik maken van een aantrekkelijk energietarief voor de groene stroom die Greenchoice levert. Zo maken we de wereld samen steeds een beetje groener.

Duurzame keuzes binnen Venn Hypotheken

Zoals met alles, begint ook een duurzame toekomst bij jezelf. Door bijvoorbeeld zo veel mogelijk digitaal te werken, afval te scheiden en te investeren in mensen dragen wij dagelijks ons steentje bij. Ook maken we zoveel mogelijk duurzame keuzes, bijvoorbeeld als het gaat om relatiegeschenken (van duurzaam materiaal), drukwerk (met FSC keurmerk) of het hosten van onze website (volledig CO₂ neutraal). 

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.