Duurzaam wonen

De toekomst is groen! Wij maken heerlijk wonen mogelijk voor iedereen en gunnen ook jou het comfortabele gevoel van een duurzaam huis. Veel energiebesparende voorzieningen zijn tenslotte niet alleen goed voor jouw portemonnee én het milieu, maar ze vergroten ook het wooncomfort.

Een duidelijk en eerlijk verhaal. Dat is wat Venn Hypotheken haar klanten biedt. Wij zijn betrokken bij de mensen en de wereld om ons heen en dragen ons steentje bij. Ook als het gaat om duurzaam wonen. Een eerlijk verhaal dat start met inzicht in de mogelijkheden duurzamer te wonen en duidelijkheid biedt over de financiering ervan. En omdat we een duurzame toekomst met z’n allen mogelijk moeten maken, kijken we daarnaast naar ons eigen handelen.

De mogelijkheden

Met een duurzaam huis bespaar je geld, want je energierekening gaat omlaag. Daarnaast draag je ook bij aan een beter klimaat: je stoot namelijk minder CO2 uit. Ten slotte is een duurzaam huis ook prettig om in te wonen. Maar welke energiebesparende maatregelen zijn mogelijk in jouw huis? We geven je in onze blogs praktische tips; voor welke subsidies kom je in aanmerking; wat is specifiek voor jou van toepassing...

MAKKELIJK EN SNEL ENERGIE BESPAREN

Bijna alle woningeigenaren willen besparen op energie. Zeker nu de prijzen van energie stijgen, valt er genoeg winst te behalen. Maar hoe kun je dit nu slim en gemakkelijk doen?

JE HUIS VERDUURZAMEN VOOR € 10.000,-

Waar moet je aan denken als je jouw huis wilt verduurzamen en energie wilt besparen? Als je in je huis aan de slag wilt met verduurzamen, zijn er diverse mogelijkheden. 

praktische gids: Hoe kun jij duurzamer leven

Steeds meer mensen willen duurzamer gaan leven. Maar hoe pak je dit aan? Bij Milieu Centraal kun je advies inwinnen specifiek voor jouw situatie. Ontdek wat jij kunt doen!

Hoe wij helpen

Deskundig verduurzamingsadvies aan huis

Waar moet je beginnen met verduurzamen? Met isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? De Energiebespaarders helpen jou op weg met persoonlijk en deskundig verduurzamingsadvies aan huis. Je maakt zelf via onze website een afspraak met een energieadviseur. Je krijgt direct inzicht in de beste maatregelen, kosten en verwachte terugverdientijd. Dit komt helder en professioneel op papier te staan. Ga je akkoord met de offerte? Dan regelen zij ook alles rondom de installatie.

Geld lenen voor energiebesparende voorzieningen

Kies je voor energiebesparende maatregelen? Dat is slim! Zo zorg je voor een beter milieu én lagere maandlasten. Venn Hypotheken ondersteunt dit graag. Je kunt bij ons energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen of een warmtepomp meefinancieren met je hypotheek. Direct bij het afsluiten van je hypotheek, of later, met een Gemakkelijk Groen® lening. Jouw adviseur kan je vertellen wat het beste bij jou past.

Onze duurzame keuzes


Wij zijn betrokken bij de mensen en de wereld om ons heen. Duurzaamheid is voor ons niet zomaar een kreet. Aandacht voor het milieu en voor onze omgeving zit verweven in elke vezel van Venn Hypotheken. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst! #betrokken

Aantrekkelijk energietarief voor groene stroom

Greenchoice is dé partij als het gaat om duurzame energie. Zij brengen al meer dan 20 jaar groene energie dichterbij. Daarbij helpen zij bij het opwekken en besparen van energie én zijn zij één van de grootste bosbeschermers ter wereld. Daarnaast kunnen klanten van Venn Hypotheken gebruik maken van een aantrekkelijk energietarief voor de groene stroom die Greenchoice levert. Zo maken we de wereld samen steeds een beetje groener.

logo Greenchoice

Duurzaamheid binnen Venn Hypotheken

Zoals met alles, begint ook een duurzame toekomst bij jezelf. Zo is ons kantoor gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer doordat we dichtbij het station zijn gevestigd. We maken gebruik van flexplekken en -vergaderruimtes zodat we minder kantoorruimte nodig hebben. Onze medewerkers kunnen flexibel werken: op kantoor, vanuit huis of vanuit een andere locatie. Zo beperken we onnodig woon-/werkverkeer.

Door bijvoorbeeld zo veel mogelijk digitaal te werken, afval te scheiden en te investeren in mensen dragen wij dagelijks ons steentje bij. Ook maken we zoveel mogelijk duurzame keuzes, bijvoorbeeld als het gaat om relatiegeschenken (van duurzaam materiaal), drukwerk (met FSC keurmerk) of het hosten van onze website (volledig CO₂ neutraal).

Daarnaast heeft ons kantoor energielabel A++ en is het aandeel hernieuwbare energie 27,2%. Hernieuwbare energie is afkomstig uit
zon, biomassa, buitenlucht en bodem. Ook wordt ons gebouw verwarmd door het warmtenet in plaats van een aardgasaansluiting. 

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.