Verhuisregeling

Een Venn Hypotheek is niet alleen scherp geprijsd maar ook nog eens flexibel. Je kunt namelijk je hypotheek meeverhuizen naar een nieuwe woning. Dit kan interessant zijn als de hypotheekrente lager is dan de rente op het moment dat je gaat verhuizen en de rentevastperiode nog niet is afgelopen.

Wat is een verhuisregeling?

Een verhuisregeling houdt in dat de rentecondities van een bestaande Venn Hypotheek meegenomen kunnen worden naar een nieuwe Venn Hypotheek. Je houdt dan dezelfde rentecondities voor het resterende hypotheekbedrag. Uiteraard wel gebaseerd op de tariefklasse van de nieuwe hypotheek.

Wil je gebruik maken van de verhuisregeling? De voorwaarde is dat je huidige woning is verkocht en overgedragen bij de notaris. Bij de volledige aflossing moet u doorgeven dat u gebruik wilt maken van de verhuisregeling. Wij 'reserveren' de voorwaarden dan voor je, voor een periode van 6 maanden. Dit betekent dat je binnen 6 maanden na de aflossing van je oude hypotheek een kredietaanbod moet hebben getekend voor je nieuwe hypotheek. Een eventuele verhoging is mogelijk. Voor deze verhoging geldt dan de actuele rente en een maximale looptijd van 30 jaar. De verhuisregeling kan niet worden doorgegeven aan iemand anders.

Verhuisregeling bij scheiding

Ga je scheiden? De verhuisregeling kan niet worden gesplitst. Dat houdt in dat als er sprake is van een echtscheiding slechts één persoon de verhuisregeling kan meenemen. 

Advies nodig?

Is het meeverhuizen van de hypotheek in jouw situatie verstandig? Laat je adviseren door een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jouw in de buurt.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.