Voordelen van een Venn Hypotheek

Naast de rente zijn er nog een aantal andere punten die je duizenden euro’s kunnen besparen en waar je op kunt letten bij het afsluiten van een hypotheek. Wij vertellen je er graag alles over zodat jij straks niet teveel betaalt voor je hypotheek!

Rentedaling

Automatische rentedaling

Bij een annuïtaire of lineaire hypotheek los je elke maand een stukje van de hypotheeklening af. Hierdoor wordt je hypotheekschuld iedere maand kleiner, waardoor je lening mogelijk in een lagere tariefklasse terecht komt. Venn Hypotheken verlaagt in dat geval je hypotheekrente automatisch en je betaalt vanaf de volgende maand minder rente! Dat gaat vanzelf. Je hoeft hier niets voor te doen.

Heb je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Dan is deze automatische rentedaling niet van toepassing, omdat er maar één tariefklasse is. Heb je een lening die in de laagste tariefklasse valt, dan is verdere rentedaling ook niet meer mogelijk. Je hebt al de laagste rente.

Extra aflossen wordt beloond

Ieder jaar kun je tot 15% van het oorspronkelijke hypotheekbedrag boetevrij aflossen. Je mag zelf kiezen of je het hele boetevrije bedrag op één of meerdere leningdelen aflost.

Extra beloning

Ook als je extra aflost, komt je lening door onze automatische rentedaling mogelijk in een lagere tariefklasse terecht.

Niet alle hypotheekaanbieders bieden deze automatische renteaanpassing aan. Kijk goed naar dit kenmerk als je hypotheken vergelijkt met je adviseur.

papier pen venn tekenen

Gratis offerte verlengen

Bij Venn Hypotheken is het mogelijk de geldigheid van het indicatief kredietvoorstel (de offerte) met twee maanden te verlengen. Wil je hiervan gebruik maken? Dit kun je aanvragen via jouw adviseur, zonder extra kosten of bereidstellingsprovisie.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.