Sleep Out in solidariteit met onze naasten die dakloos zijn!

Geplaatst op 20-11-2023

Wij zijn #betrokken bij de mensen en de wereld om ons heen. Met onze hypotheken zorgen we dat onze klanten een thuis kunnen creëren, maar we zijn er ook voor hen die helaas geen warm thuis hebben. Venn ondersteunt al geruime tijd Stichting Sheltersuit. Zij bieden warme bescherming (warme jas met slaapzak) voor dak- en thuislozen. Wij geloven dat ieder mensenleven telt en iedereen recht heeft op deze kleine warme schuilplaats als ze die nodig hebben.

Na een succesvolle -  zelf georganiseerde - SleepOut vorig jaar sluiten we dit jaar met trots aan bij de landelijke campagne van Stichting Sheltersuit waarbij we gezamenlijk een statement maken!

1 nacht buiten voor hen die altijd buiten slapen

Venn zal als team bestaande uit collega’s, vrienden en branchegenoten donderdagavond 30 November 8 uur buiten in de kou doorbrengen op onze parkeerplaats te Breda. Om een beetje beter te snappen hoe het is voor hen die altijd buiten slapen. Ja, het zal zeker ontzettend koud zijn maar het belooft ook een indrukwekkende avond/nacht te worden. Rondom een kampvuur delen we mooie gesprekken met elkaar, wisselen we ervaringen uit en leren we van het leven op de straat. 

Een Bakkie Venn in de buitenlucht onder de sterren!

De aftrap is op 30 november om 20:00 uur op de parkeerplaats van ons kantoor te Breda. Wij zorgen voor een overheerlijk warm Bakkie Venn voor onze collega's, vrienden en branchegenoten!

 

Wil jij ook warmte delen?

Iedere bijdrage is welkom 🙏 https://sleepout.sheltersuit.com/deelnemers/venn-hypotheken Met de opbrengst zorgen we dat Stichting de Herberg in Breda Sheltersuits kan uitdelen aan dak- en thuislozen in de regio.

Wij kiezen er een nacht vrijwillig voor in de kou 🥶 dak- en thuislozen hebben die keuze vaak niet.