Offerte langer geldig, zonder bereidstellingsprovisie!

Geplaatst op 04-05-2020

Bij Venn Hypotheken is het vanaf vandaag mogelijk om de geldigheid van het indicatief kredietvoorstel met 2 maanden te verlengen. Venn Hypotheken geeft hiermee gehoor aan de wens van het intermediair om het aanvraagtraject te verlengen als de klant meer tijd nodig heeft om de overdracht te regelen.

 Corona crisis of niet, Venn Hypotheken blijft niet stil zitten! “Het indicatief kredietvoorstel is bij ons standaard 4 maanden geldig. Van adviseurs kregen wij te horen dat deze termijn voor een aantal kopers net te kort is,” aldus Peter Arrazola, directeur Venn Hypotheken. “En wij zijn blij met deze signalen” vervolgt hij zijn verhaal. “We staan altijd open voor verbeteringen”.  De ontvangen feedback uit de markt zorgt ervoor dat vanaf vandaag de geldigheid van het indicatief kredietvoorstel met 2 maanden kan worden verlengd. Hierdoor ontstaat een totale geldigheidsduur van 6 maanden.

Laagste rente

Standaard en zonder extra kosten krijgen klanten bij Venn Hypotheken dagrente: de rente genoemd in het voorstel óf de rente op de dag van passeren als deze dan lager is. Wil de klant verlengen? Venn Hypotheken vergelijkt dan de rente uit de offerte met de rente 4 maanden later, op de dag dat de standaard geldigheidstermijn verloopt. De klant krijgt de laagste van deze twee rentes.

Zonder gedoe (…en bereidstellingsprovisie)

Venn staat voor begrijpelijke en betaalbare hypotheken. En ook bij deze nieuwe voorwaarde komt dat duidelijk naar voren. Verlengen van de geldigheidstermijn (én de dagrenteregeling) is kosteloos. Klanten betalen dus geen opslag of bereidstellingsprovisie. Voorwaarde is wel dat het kredietaanbod getekend moet zijn voordat de klant gebruik kan maken van de verlenging.

En verder…

Venn Hypotheken is vorige week verhuisd naar een nieuw, groter pand. “We blijven in Breda, maar groeiden uit ons jasje op de oude locatie”, vertelt Arrazola. “Nu zijn we toekomstproof met meer werkplekken, modernere voorzieningen én een betere ligging wat betreft openbaar vervoer”. Met de verhuizing presenteert Venn Hypotheken tevens een nieuwe look met een aangepast logo en een nieuwe website. Arrazola: “Het geheel oogt frisser en duidelijker en is nu meer in lijn met NN Investment Partners waar we sinds vorig jaar onderdeel van uitmaken. Samen hebben we ambitieuze groeiplannen. De basis is versterkt en we zijn druk aan het werk om op korte termijn nog meer uitbreidingen door te voeren”.