Venn Hypotheken officieel lid van Energy Efficient Mortgage Label

logo Energy Efficient Mortgage Label
Geplaatst op 10-11-2021

Venn Hypotheken is officieel lid geworden van het Energy Efficient Mortgage Label (EEM label). We kijken ernaar uit om deze ervaring te delen met de andere leden, zowel op Europees als op nationaal niveau via de Energy Efficient Mortgages NL Hub (EEM NL Hub).

Marc de Moor, Chief Executive Officer bij Venn Hypotheken: “Toewijding aan duurzaamheid is een integraal deel van onze bedrijfscultuur in lijn met de Sustainable Development Goals van Unesco. We pionieren met nieuwe oplossingen in onze klantenproposities voor de duurzame ontwikkeling van de woning van onze klanten. Wij zetten onze middelen in voor het welzijn van onze klanten, de ontwikkeling van onze samenleving, het behoud van de planeet, en voor een stabiele, inclusieve en duurzame economie. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen het verschil maken en een positieve bijdrage leveren aan de wereld. We zijn trots om deel uit te maken van het EEM Label.”

Lees het persbericht.

EEM NL Hub

De Energy Efficient Mortgages NL Hub (EEM NL Hub) is een initiatief van een diverse groep stakeholders in de Nederlandse woning- en hypotheekmarkt zoals geldverstrekkers, beleggers, dienstverleners en andere instellingen. Nederlandse financiële instellingen verenigen zich voor verduurzaming van de Nederlandse hypotheekmarkt. Energiezuinige hypotheken gaan een belangrijke rol spelen in de financiering van de transitie naar een klimaatneutrale economie. We hebben ons gecommitteerd aan het ondersteunen en bevorderen van de versnelling en aanpassing van energiezuinig wonen in Nederland door specifiek de EU-regelgeving voor duurzame financiering en energiezuinige hypotheken te interpreteren.

Marc: "We hebben samen een platform gecreëerd dat volledig is gericht op het ondersteunen van klanten bij het verduurzamen van hun woning. Mooi als we hier ons steentje aan bij kunnen dragen! We krijgen steeds meer inzichten in wat het beste werkt vanuit het perspectief van de klant en intermediair. Tenslotte maken we samen het verschil!"

Klik op het artikel om deze te vergroten.